REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl smarkaus sniego Lietuvoje – dešimtys didesnių avarijų. Iki pavakarės bent jau niekas nežuvo. Tačiau dėl avarijų buvo paralyžiuotas eismas, daugiausiai eibių sniegas pridarė greitkelyje Vilnius–Kaunas.

Dėl smarkaus sniego Lietuvoje – dešimtys didesnių avarijų. Iki pavakarės bent jau niekas nežuvo. Tačiau dėl avarijų buvo paralyžiuotas eismas, daugiausiai eibių sniegas pridarė greitkelyje Vilnius–Kaunas.

REKLAMA

Vilniuje įvyko bene pavojingiausia avarija, kai sostinę užklojo pūga. Ši avarija vos nesibaigė mirtimi: prie pat Liepkalnio gatvės vilkikas važiuodamas atbulas prie kurjerių autobusiuko prispaudė vairuotoją. Jis išlipęs iš autobusiuko valė stiklus, o vilkiko vairuotojas nematė nei autobusiuko, nei žmogaus.

Vilkiko vairuotojas bandė įvažiuoti į įmonės teritoriją pakrauti krovinio ir slidžiame keliuke užstrigo.

Greitoji vežė prispaustą vairuotoją į ligoninę. Smūgis buvo gan smarkus, net aplamdytas autobusiuko priekis, suskaldytos grotelės. Tačiau labai sunkių sužalojimų tarp vilkiko ir autobusiuko atsidūręs kurjeris iš autobusiuko greičiausiai išvengė.

REKLAMA
REKLAMA

Avarijos aplinkybes dar aiškinasi policija. Dėl nelaimės greičiausiai kaltu bus pripažintas vilkiko vairuotojas, tačiau ir autobusiuko vairuotojas elgėsi labai neapdairiai.

REKLAMA

Greitkelyje Vilnius–Kaunas įvyko begalė smulkių avarijų, taip pat ir didesnės, dėl kurių paralyžiuotas eismas.

Netoli Vievio ryte apie pusę dešimtos į atitvarus nuslydęs vilkikas užblokavo eismą į Vilniaus pusę. Kiek vėliau, apie vienuoliktą valandą netoli Vievio susidūrė į Kauno pusę važiavę du vilkikai. Ir per šią avariją žmonės nesužeisti, tačiau buvo užblokuotas eismas.

Panevėžio rajone naktį įvyko dvi didesnės vilkikų avarijos. Panevėžio aplinkkelyje nuslydo esto vairuojamas vilkikas „Mercedes“ – sunkiasvorė mašina rėžėsi į atitvarus. Juos pralaužęs vilkikas nugarmėjo į griovį, o puspriekabė liko kabėti ant šlaito.

REKLAMA
REKLAMA

Naktį dar viena avarija įvyko Kelyje „Via Baltica“. Netoli Ramygalos vengro vairuojamas vilkikas DAF išslydo į priešpriešinę ir nulėkė nuo kelio. Vilkikas įvirto į griovį. Durpes gabenęs vilkiko vairuotojas nesužeistas.

Vilniuje vakar tik prasidedant pūgai dėl avarijos buvo paralyžiuotas Eišiškių plentas. „Toyota“ vairuotojas išvažiavo iš šalutinio kelio ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiuojančiu visureigiu „Dodge“. Į ligoninę buvo išvežti abu 52-ejų ir 57-erių metų vairuotojai, jie patyrė krūtinės traumas. Sudaužytos mašinos užtvėrė plentą, liko vos viena laisva eismo juosta. Susidarė spūstys į abi puses Automobiliai buvo praleidžiami paeiliui tai į Vilniaus, tai į užmiesčio pusę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pūga dar vakar vakare labai įsisiautėjo: sudėtingiausios važiavimo sąlygos buvo Vilniaus rajone. Apie pusę devynių vakaro Kelyje Rudamina–Turgeliai susidūrė „Audi“ ir autobusiukas „Mercedes“. Pirminiais duomenimis, „Audi“ staiga tapo nevaldomas ir šonu išslydo į priešpriešinę. Smūgis buvo smarkus – sumaitotas „Audi“ nulėkė nuo kelio.

Iš pradžių buvo pranešta, kad „Audi“ viduje prispausti žmonės. Juos pavyko išlaisvinti gelbėtojams dar neatvažiavus. 57-erių metų „Audi“ vairuotoją ir jo 49-erių metų keleivį medikai išvežė į ligoninę, vyrai patyrė rimtų kirstinių žaizdų. Keleivis reanimacijoje, praneša policija. 

Nukentėjo ir autobusiuku važiavusi keleivė, ji taip pat nuvežta į ligoninę. Nesužeistas tik autobusiuko vairuotojas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų