REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Palikę negandas ir sunkumus praeityje įžengėme į Naujuosius 2021-uosius metus. Kaip Metalinio Jaučio metais gyventojams prisijaukinti sėkmę ir ko iš Naujųjų metų tikėtis? Pasak astrologų, jautis – stabilumo, santūrumo ir ramybės simbolis, tad ir Naujausiais Metais žmonės iš jaučio turėtų semtis stiprybės bei kantrybės.

Palikę negandas ir sunkumus praeityje įžengėme į Naujuosius 2021-uosius metus. Kaip Metalinio Jaučio metais gyventojams prisijaukinti sėkmę ir ko iš Naujųjų metų tikėtis? Pasak astrologų, jautis – stabilumo, santūrumo ir ramybės simbolis, tad ir Naujausiais Metais žmonės iš jaučio turėtų semtis stiprybės bei kantrybės.

REKLAMA

Taip pat suklusti turėtų ir moterys, mat joms šie metai bus kur kas geresni nei vyrams. 

Ladzijų rajone įsikūrusi ūkininkė Rasa prižiūri daugiau kaip pusšimtį hailendų. O jos numylėtinis štai šis dešimties metų bulius – Dunkanas itin ramaus ir tvirto būdo. Pasak ūkininkės, įprastai Škotijos kalnuose besiganantys galvijai yra itin taikūs ir draugiški, netgi prieraišūs prie savo šeimininko. O tokie turėtų būti ir ateinantys metalinio jaučio metai. Maža to, pasak ūkininkės, metai bus dar ir vaisingi.

„Buliaus metai bus visiems geri, jisai yra seksualinės energijos simbolis kaip Indijoje. Tai kitais metais, žinokite, pabirs ir vaikų Lietuvoje ir jungtuvių bus daug. Šiaip žmonės bus laimingesni, geresni, dvasingesni. Atsigręš daugiau į gamtą, į pasaulį, į visatą“, – sako ūkininkė Rasa Babikienė.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal Kinų Saulės kalendorių Jaučio metai prasideda vasario mėnesį. Tad iškart jiems prasidėjus, žmonės raginami griebti jautį už ragų ir taip lengvai nepaleisti savo sėkmės. O tam, kad ilgai laukta sėkmė nepabėgtų būtinai reikia įdėti ir pastangų – žmogus kaip ir jautis turėtų tvirtai ir ryžtingai siekti savo užsibrėžto tikslo ir nepasiduoti ištikus negandoms.

REKLAMA

„Turi būti darbštus žmogus, užsispyręs kaip ir jautis. Jeigu jisai ramiai sėdės ir nieko nedarys, tai nieko ir nebus. Šiais metai nuskris visos nelaimės, negandos ir taip toliau“, – pasakoja R. Babikienė.

O Naujieji jaučio metai prognozuojama bus geresni moterims nei vyrams. Tiesa, vyrai taip pat galės pasidžiaugti, mat jautis yra itin ūkiškas ir taupus.

Pasak astrologės Vaivos Budraitytės, dėl to moterys neturėtų nustebti, jei vietoj kailinių gaus puodų ar indų rinkinį dovanų. Naujais metais moterys bus apdovanotos ne tik ūkiškais rakandais, bet ir išmintimi.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi toje datoje yra daug dvejetukų, tai moteriai, aišku, yra geresni metai, kadangi du yra moteriškas skaičius ir du simbolizuoja pinigus. Taigi moters išmintis, sėdi Izidė, antras būstas,s kaičius du, atsivertusi knygą ant kelių, ji jau viską perskaitė, žiūri į priekį – žino viską, kas toje knygoje parašyta toksai gražus simbolis“, – teigia astrologė Vaiva Budraitytė.

Pasak astrologės, ypatingai palaiminti metalinio jaučio metais bus ir kai kurie zodiako ženklai.

„Ir dvyniai bus labai sėkmingi, ir žuvelės labai sėkmingos. Ir svarstyklės po sudėtingų metų bus ant bangos. Ožiaragiai grįš po Saturno apribojimo į savo vėžes“, – kalbėjo V. Budraitytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė ragina žmones Naujais metais mažiau konfliktuoti ir daugiau leistis į kompromisus. Mat ir Naujųjų metų simbolis – jautis yra nekonfliktiškas ir išlaikytas.

„Būkime tokie kaip jaučiai – sėslūs, ramūs, nepulkime iš vagos, kol tikrai neatėjo reikalas. Tegu pamojuoja tuo raudonu skuduru ir nueis, dings. Suvokimas, kad aš esu labai ramus,aš esu labai ramus, aš ištversiu ir iškęsiu – tai bus mums palinkėjimas kaip tautai kitais metais, išlaukti“, – sako vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė.

Naujus metus lydi ir įvairūs prietarai. Štai metalinio jaučio metais siūloma puoštis šviesiomis spalvomis, ypač tinka balta spalva, blizgus, geltonos spalvos metalas. Taip pat galima pasidaryti ir šventinę puokštę – dekoruotą salotomis ar obuoliais, į dubenėlį ar vazą paberti druskos. O užklupus nesėkmei ar negandoms, šia druska pabarstyti namus.

REKLAMA

„Išimate tą druskytę, kuri buvo vazoje, jau pasikrovusi teigiama energija, pabarstote prie slenksčio, kad bėdos neitų. Duodate kažkam įpilate į kišenę, sau į rankinuką, į piniginę. Tai yra magiškas veiksmas, tai jau žemės energetika, kuri saugos jus visus ateinančius metus iki kitų metų“, – pasakoja V. Lobačiuvienė.

Tiesa, patys gyventojai tikisi. kad Naujieji Jaučio metai atneš daugiau vilties:

„Tikėkimės bus geresni, kad visi greit pasiskiepys ir grįšim į seną gyvenimą.“

„Supratimas, artumas, gebėjimas padėti vienas kitam – turbūt čia slypi laimė.“

„Aš tikiuosi, kad šitie kiti metai pavasariop turėtų susitvarkyti, galbūt ir pažvelgsime į pasaulį, į jo raidą.“

„Manau, kiti metai bus persilaužimo, tiek žmonių bendravimo, tiek santykiuose, tiek kituose dalykuose.“

Tiesa, šiemet geriau vengti ryškių spalvų, ypač raudonos, mat ši gali tokį ramų ir santūrų gyvulį kaip jautį ne juokais įsiutinti. Tad geriau rinktis pastelines švelnias spalvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų