REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl iš siuntos išsiliejusių neaiškių skysčių Vilniuje ant kojos sukeltos specialiosios tarnybos. Siuntų išvežiotojas atsidūrė ligoninėje: vyras skundėsi, kad nuo aitraus kvapo jam ėmė skaudėti galvą.

Dėl iš siuntos išsiliejusių neaiškių skysčių Vilniuje ant kojos sukeltos specialiosios tarnybos. Siuntų išvežiotojas atsidūrė ligoninėje: vyras skundėsi, kad nuo aitraus kvapo jam ėmė skaudėti galvą.

REKLAMA

Prie Vilniaus studentų miestelio specialiųjų tarnybų sujudimas: atvažiavo cheminių incidentų likvidavimo tarnyba, gelbėtojai su specialiais geltonais kostiumais ką tik apžiūrėjo prie paštomatų stovintį autobusiuką.

Apie 19-ą valandą antradienį specialiosioms tarnyboms pranešta, kad siuntų išvežiotojas pažeidė siuntos pakuotę, iš jos išbėgo neaiškus skystis.

Kurjeriui ėmė graužti akis ir prireikė medikų. Į incidento vietą atvyko ir „Omnivos“ atstovai. Jie sako, kad autobusiuke buvo dalijamos siuntos: paštomatai perpildyti, todėl siuntas gavėjams tenka atiduoti taip.

REKLAMA
REKLAMA

Įtarus, kad siuntoje galėjo būti nuodingų medžiagų, imtasi visų atsargumo priemonių. Specialiais kostiumais vilkintys gelbėtojai atliko cheminę žvalgybą. Tačiau prietaisai jokių pavojingų medžiagų neužfiksavo. Paketas užsandarintas, atvyko ir policijos tyrėjai. Netrukus pasitvirtino ir versija, kad siuntoje nuodingų medžiagų nebuvo.

REKLAMA

Susisiekta su pažeistos siuntos gavėja, ji kiek vėliau atvyko į incidento vietą ir teigė, kad užsisakė koncentruotų eterinių aliejų. Nuo itin kvapių medžiagų jautresniems žmonės neretai pasidaro bloga.

Situaciją pakomentavo įmonės atstovai

Tuo metu „Omniva LT“ komunikacijos ir prekės ženklo vadovė Milda Jankauskytė teigė, kad šiuo metu darbuotojas ilsisi namuose, pavojus sveikatai nebegresia

Dėl vakar įvykusio incidento, kuomet iš vienos siuntos išsiliejo specialių institucijų tirtas skystis, mūsų kurjeriui nedelsiant buvo suteikta būtina medicininė pagalba. Vakar po apžiūros darbuotojas išleistas iš ligoninės ir ilsisi namuose. Nors sveikatai pavojus nebegresia, esame labai susirūpinę ir nuoširdžiai apgailestaujame, kad jam teko susidurti su tokia situacija, kuri kėlė grėsmę sveikatai. Kurjeriui suteikėme laisvą nuo darbo dieną ir nuolat palaikome kontaktą. 

REKLAMA
REKLAMA

Siunta, iš kurios išsiliejo skystis, šiuo metu yra pas tyrėjus“, – teigė įmonės atstovė.

Be to, M. Jankauskytė klientams primena, kokių siuntų negalima talpinti paštomatuose.

„Primename, kad pagal „Omniva LT“ paslaugų teikimo taisykles, draudžiama siųsti kenksmingąsias, lengvai užsidegančiąsias, sprogstamąsias, nuodingąsias ar radioaktyviąsias medžiagas. 

Taip pat norime atkreipti dėmesį, kad siuntėjas turėtų pasirinkti tinkamą, tvirtą siuntos pakuotę, kuri apsaugotų visą siuntinio turinį. Pakuotės turi būti sandarios, užklijuotos patikimomis sandarinimo priemonėmis. Atsižvelgiant į siuntos tipą, rekomenduotina naudoti užpildomąją medžiagą. Specialios pakavimo sąlygos taikomos trapiems ar kitiems dūžtantiems daiktams. Šie siuntiniai turėtų būti ženklinami specialiu užrašu - ,,Atsargiai“. 

Klientų prašome atsižvelgti į šias ir kitas galiojančias taisykles. Visas draudžiamų siųsti daiktų sąrašas, siuntų pakavimo ir kitos siuntimo taisyklės skelbiamos bendrovės internetiniame puslapyje“, – pridūrė ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų