REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niujorke įvyko tradicinė Apsivalymo nuo metų blogybių diena.

Niujorke įvyko tradicinė Apsivalymo nuo metų blogybių diena.

REKLAMA

Norite atsikratyti slogių 2020-ųjų prisiminimų? Keliaukite į Niujorko Taimso aikštę. Būtent čia kasmet galima trankiai „sudie“ pasakyti tam, kas blogai, nedavė ramybės ar vyko ne pagal planą.

Vieni įsivaizduojamus 2020-uosius talžo beisbolo lazda, kiti ant popieriaus užrašo tai, ką norėtų pamiršti. Tai gali būti ir artimojo netektis, ir įveiktas koronavirusas, ir atidėti sužadėtuvių planai ar praleistos galimybės susitikti su artimaisiais. Dar kiti tiesiog išsako savo lūkesčius kitiems metams.

„Labai tikiuosi, kad kitąmet bus proga su visais pasimatyti ne tik per Zoomą“, – sako grafikos dizaineris Philip Romano.

„Šie metai visiems buvo psichologiškai įtempti. Bet, manau, visi optimistiškai nusiteikęs dėl Naujųjų“, – pasakoja moksleivis Joey Faix.

REKLAMA
REKLAMA

Ir dalijasi tuo, kas ir šiais niūriais metais vis dėlto buvo gerai.

„Manau, šiemet visi gavo gerą pamoką, kad reikia vertinti tai, ką turi, o ypač savo šeimą. Manau, mūsų šeima suartėjo per visą šitą reikalą“, – teigia namų šeimininkė Melissa Lattman.

Apsivalymo diena Taimso aikštėje kasmet rengiama jau trylika metų. Tiesa, šiemet dėl koronaviruso su 2020ųjų negandomis atsisveikinti čia atvyko gerokai mažiau žmonių nei įprastai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų