REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio pakraštyje vidurdienį kilęs didžiulis gaisras suniokojo įmonę. Padaryti milžiniški nuostoliai.

Panevėžio pakraštyje vidurdienį kilęs didžiulis gaisras suniokojo įmonę. Padaryti milžiniški nuostoliai.

REKLAMA

Apie vidurdienį Panevėžio pakraštyje iškilo liepsnų ir dūmų stulpas. Juodų dūmų debesis buvo matomas kone visame mieste. Gaisras kilo gyvenamųjų namų kvartale, Matininkų gatvėje. Kaip paaiškėjo, čia įsikūrusios ir dirbtuvės, jose gaminama įranga fermoms.

„Faktiškai jau išvažiuojant iš gaisrinės pamatėme kamuolį dūmų, buvo padidintos pajėgos, išsiųstos šešios autocisternos ir atvykus pamatėme atvira liepsna degančius pastatus, pastatų kompleksą“, – sako operacijų vadovas Egidijus Vyšniauskas.

Liepsnos greitai plito, nuo užsidegusio pastato užsiliepsnojo gretimas. Ugniagesiai sako, kad situacija buvo grėsminga. Dirbtuvėse buvo ir deguonies balionai. Jiems sprogus ko gero būtų sugriauta daug pastatų.

REKLAMA
REKLAMA

„Tam sandėliuke, kur labiausiai degė, yra deguonies balionai, turėjome ir sprogimo pavojų. Visas pajėgas ten ir metėme, kad kuo greičiau ten užgesinti, o po to jau kitą plitimą stabdėme“, – pasakoja E. Vyšniauskas.

REKLAMA

Užsidegusių dirbtuvių savininkas ir darbuotojai nekomentuoja nelaimės aplinkybių. Į gaisravietę atvažiavo ugniagesiai ne tik iš miesto – į pagalbą atskubėjo ir rajono miestelių gaisrinės. Labiausiai buvo baiminamasi dėl visai šalia esančios „Stetiškių ūkio“ parduotuvės: ją teko aušinti vandeniu, kad pastatas neužsidegtų.

Ugniagesiams visgi pavyko sustabdyti plintančią ugnį. Pranešama, kad žmonės per šį gaisrą nenukentėjo, darbuotojai dirbo, bet kai įvyko nelaimė, jie spėjo išbėgti į lauką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų