REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pareigūnai gavo pranešimą apie nakties metu keliamą didžiulį triukšmą. Į iškvietimą išvažiavo net du ekipažai ir laidos „Farai“ operatorius.

Pareigūnai gavo pranešimą apie nakties metu keliamą didžiulį triukšmą. Į iškvietimą išvažiavo net du ekipažai ir laidos „Farai“ operatorius.

REKLAMA

Triukšmo šaltinio pareigūnams ilgai ieškoti nereikėjo, garsiai grojama muzika tiesiog vertė iš koto. Garso kolonėlė iš tolo kvietė ne tik rusiškomis melodijomis, bet ir skirtingų spalvų šviesomis. Susikalbėti tokiomis sąlygomis buvo neįmanoma.

Pavėsinėje smagiai vakarojo vyriška kompanija. Mandagus pašnekesys palengva virto į ginčus pakeltu tonu ir grasinimus.

Po „ilgų“ svarstymų ir atsikalbinėjimų namų šeimininkas teikėsi atnešti dokumentą. Tik nueidamas jis mestelėjo, kad sudaužys kiekvieną pareigūną.

„Ką tu čia šneki dabar? Apsiramink“, – atšovė vyriškiui pareigūnas.

Vienas jaunuolis, kuris pasirodo yra agresyvaus vyriškio sūnus, paėmė padėtį į savo rankas ir labai trumpai bei taikliai paaiškino situaciją: „Čia atvažiavo policija. Čia atvažiavo žmonės normaliai pakalbėti, o ne koks bomžas, kad tau p**** protą. Jei normaliai pasakė paduoti, tai paduodi ir viskas“.

REKLAMA
REKLAMA

Tėvas liko be žado ir skubiai nuėjo ieškoti asmens dokumentų.

Kiti du vakarėlio dalyviai aktyviai dalyvavo pokalbyje. Vienas bandė filmuoti, kitas įžeidinėjo policininkus. Vyrai ėmė ginčytis su pareigūnais ir teigti, kad šie neturi jokios teisės įvažiuoti į privatų kiemą.

REKLAMA

Deja, jiems teko nusivilti – policija gali pasirodyti kieme netikėtai, ypač kai tokio vizito labai tikisi nuo triukšmo kenčiantys kaimynai.

Po trumpos diskusijos apie mokesčius, teises ir pareigas, visi liko su savo nuomone. Svarbiausia, kad kompanija turėjo savo operatorių, kuris sąžiningai, truputį pasvyruodamas, fiksavo įvykį.

Vyrai toliau ginčijosi su pareigūnais. Familiarus bendravimo tonas gal ir tinkamas savoje kompanijoje, bet – ne su policininkais. Pareigūnas kantriai kartojo savo vizito priežastis, bet vyrai jų neklausė.

Pareigūnai paaiškino, kad vakarėlio šeimininkui bus surašytas administracinio nusižengimo protokolas už tai, kad vyrai pažeidė viešają tvarką ir garsiai leido muziką, kai to daryti jie jau nebegalėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrai toliau žodžiais reiškė panieką policijos darbui, bet po kelių akimirkų jų pyktis virto darbais. Vienas smarkuolis pradėjo muštis su pareigūnais, todėl pareigūnams prireikė griebtis ginklų – elektros šoko įtaiso tazerių. Šūvis iš tazerio nutraukė smurto bangą. Vyrukas spruko į tamsą.

Agresyviai nusiteikęs buvo ir vakarėlio šeimininkas, tačiau pareigūnams pagrasinus, kad į jį bus šauta tazeriu, vyras priklaupė ant žemės ir pasidavė. Įžeidinėjimai baigėsi. Pilietis nedelsdamas pakluso policininkų reikalavimams ir buvo įsodintas į tarnybinį automobilį.

Pareigūnai ėmė ieškoti kito mušeikos – pabėgusio vyro.

Kaip baigėsi visa situacija, žiūrėkite siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Farai“ žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų