REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaunietis Arūnas prieš septynerius metus susipažino su 17-mete Sonata. Tuo metu mergina už jį jaunesnė buvo dvigubai. Jau kartą santuokoje pabuvojęs vyras liko sužavėtas ir merginą įsimylėjo. Jie susituokė, susilaukė vaiko, tačiau jų santuoką ištiko galas.

Kaunietis Arūnas prieš septynerius metus susipažino su 17-mete Sonata. Tuo metu mergina už jį jaunesnė buvo dvigubai. Jau kartą santuokoje pabuvojęs vyras liko sužavėtas ir merginą įsimylėjo. Jie susituokė, susilaukė vaiko, tačiau jų santuoką ištiko galas.

REKLAMA

Vyras įsitikinęs, kad Sonata jo taip ir nemylėjo, o su juo buvo tik dėl pinigų – tiksliau, buto, kurį Arūnas patikėjęs mylimosios pažadais, užrašė jų sūnui. O dabar vyras yra likęs be nieko ir dar kovoja su sunkia nepagydoma liga – išsėtine skleroze. Savo istorija Arūnas pasidalijo laidoje „Prieš srovę“ ir ragino iš jo istorijos pasimokyti, kad niekam nebetektų atsidurti jo vietoje.

„Labas, buvusi brangioji. Kaip tu gyveni? Kaip tau sekasi? Kodėl taip pasielgei? Ar tau tik reikėjo pinigų, buto? Norėjau, kad vaikas turėtų abu tėvus vienoj vietoj, o ne atskirai. Tikrai man skaudu“, – laidoje „Prieš srovę“ klausė Arūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Kas gi nutiko Kaune, Šilainiuose? Ar jaunoji 40-mečio Arūno žmona susirado sau pagal amžių labiau tinkantį mylimąjį? Ar pagrobė visus Arūno turtus, jo trijų kambarių butą ir paliko vyrą pliką basą ant ledo? Dabar Arūnas Sonatą vadina barakuda.

REKLAMA

Negana to, lygiai prieš tai, kai ėmė griūti Arūno ir Sonatos santuoka, vyras išgirdo nepagydomos ligos diagnozę – išsėtinė sklerozė. Dabar Arūnas be ramentų nebepaeina, o už kelerių metų prasidės paralyžiai ir atminties praradimai. Bet vos išgirdęs diagnozę Arūnas neišsigando, tačiau, kaip pats sako, jei būtų žinojęs, kas jo laukia, tada viskas būtų buvę kitaip.

„Ne, aš gyventi norėjau, neišsigandau. Nesupratau iš pradžių, kas per liga, net nežinojau, kad nepagydoma. Būtų kas parodę, kaip bus, gal būčiau labai išsigandęs, bet tuo metu...“, – pasakojo Arūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Arūnas prisibijojo Sonatos tėvų

Neišsigando ligos Arūnas net ir pamatęs, kiek vaistų kasdien turės gerti. Arūną vis dar skraidino meilės sparnai. Dar iki liga tapo pastebima į akį jam buvo kritusi jaunutė dar mokyklą lankanti mergina. Arūnui, jau sykį santuokoje pagyvenusiam vyrui, pasaulis vėl nušvito.

„Iš pradžių aš pradėjau bendrauti su jos drauge. Vis tiek vyras esu, moters reikia, bet vat ant tokios jaunos papulti nesitikėjau. Jai buvo 17 metų, man dvigubai daugiau – 34. Dabar aš galiu pasakyti, kad be reikalo aš kažką ten pradėjau. <...> Jeigu taip atvirai pasakius, tai čia daugiau jos iniciatyva buvo negu mano. Jinai juk nepilnametė, tai prisibijojau, tėvai juk... Tėvas pareigūnas dar. Bet kažkuo ji traukė ir viskas“, – apie pažintį su Sonata papasakojo Arūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sonatos tėvų Arūnas prisibijojo, bet gimusi meilė jaunai merginai traukte traukė. Be to, naujai gyvenimo pradžiai Arūnas jautėsi apsirūpinęs su kaupu – turėjo trijų kambarių butą. Erdvus, patogus butas Kaune, Šilainių mikrorajone. Vyras turėjo santaupų ir, kol klastinga liga dar leido Arūnui judėti be ramentų, dirbdavo ir užsidirbdavo.

Be jaunos žmonos ir be stogo virš galvos dabar jau likęs Arūnas pasakojo, kad jis apmokėjo ir žmonos studijas, ir mašiną jai nupirko, o iš meilės buvo pametęs galvą. O štai vos tik jie susituokė, vos gimęs vaikas kiek ūgtelėjo, vyro žmona Sonata, pasak Arūno, pamiršo santuokos įžadus ir net nebeaiškindavo, kur dingsta iš namų, o galiausiai pareiškė, kad nori skirtis.

REKLAMA

„Ji beveik kiekvieną savaitgalį pradėjo į klubus lakstyti. Mes gi trise gyvenome – aš, ji ir sūnus. Aš rūpindavausi sūnumi, guldydavau miegoti ir viską. Ji stabiliai grįždavo 6 ryto – kiek galima ten būti? Atseit su drauge, bet jį grįždavo vyriškais kvepalais kvepėdama. Pykdavau kaip kiekvienas normalus vyras. Sakydavau, kad tu vyriškais kvepalais kvepi, tai ji atsakydavo, kad čia nuo dušo želė. Kokios dušo želė? Sakydavo „ai, maudžiausi ten“. Ji kiekvienam klausimui turėjo pasiteisinimą, bet viskas buvo pagrįsta melu“, – tikino Arūnas.

Trijų kambarių butas – kaip alimentai

O vos tik griūnant šeimai Arūnas pasirašė ir dokumentą, dėl kurio, kaip sako Arūnas, jis liko plikas ir basas. Vyras net žeria kaltinimus, kad buvusi žmona – gudri barakuda. Esą vyras jos saldžiais žodeliais patikėjo, kad jam pasirašius dokumentą galbūt atgims judviejų aistra. Tad Arūnas dokumentą pasirašė ir savo trijų kambarių butą po skyrybų užrašė vaiko vardu – kaip alimentus jam iki pilnametystės. Bet Arūnas sako, kad tuo metu jis net neskaičiavo, jog buto kaina esą dukart didesnė nei alimentų suma.

REKLAMA

„Niekur aš nedalyvavau, aš net iš namų nebuvau išėjęs – man padavė popieriaus lapą čia. Sakė, kad gyvensim kartu, gražiai, viskas tvarkoj, aistra atsiras. Paėmiau, pasirašiau. Sakė, kad bijo atsakomybės, aš jauna, gal tu nebevaikščiosi. Ji tikrai labai moka meluoti“, – pasakojo Arūnas.

Buvusi žmona Arūno žodžius neigia

Laidos „Prieš srovę“ komanda pasikalbėjo ir su Sonata, kuri dabar gyvena buvusiame Arūno bute, iš kurio jis buvo išmestas vos tik pasirašė sutartį. Bute dvidešimt kelerių Sonata dabar gyvena su nauju mylimuoju. Ar tiesa, kad Sonata apsuko aplink pirštą įsimylėjusį Arūną? Ar tiesa, kad būtent jo butas, o ne meilė Arūnui, ir buvo jos taikinys?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Arūno buvusi žmona Sonata neigia, kad už jo ištekėjo tik dėl turto. Pasak jos, jų santuoka prasidėjo kaip pas visus normalius žmones, tačiau vėliau viskas pasikeitė. Moteris dar svarstė likti kartu su Arūnu dėl vaiko, tačiau suprato, kad to padaryti negali.

„Pradžioj buvo, kad mes atskiruose kambariuose ilgai gyvenome. Bet žinot, kai tu gyveni ir supranti, kad vaikas tau nepadėkos, jog tu kentėjai. Gyveni ir žinai, kad vaikas nelabai ką mato. Nes išeini į lauką, o tau už dešimt minučių skambina ir klausia, kur tu esi“, – laidos „Prieš srovę“ žurnalistei pasakojo Sonata.

Sonatos paklausus apie butą, ji teigė, kad viskas įvyko bendru sutarimu.

„Čia viskas buvo bendru sutarimu. Kai mes skyrėmės, mes normaliai susėdome, pakalbėjome, kad jis neturėtų, kaip alimentų mokėti. Automatiškai tie antstoliai jam būtų atėmę tą butą. Tai mes sutarėme, kad bus išlaikymas turtu vietoj alimentų. Jis man nieko nemoka, jokių pajamų neduoda vaiko išlaikymui, tai yra likęs butas vaikui“, – tikino Sonata.

REKLAMA

Pasak Sonatos, nereikia taip gailėtis Arūno. Esą, taip, jis neturi kur gyventi, bet juk ir jai reikia kažkaip vaiku pasirūpinti.

„Gaila, bet man irgi vaiką išlaikyti reikia“, – teigė Sonata.

Arūnui – dar vienas likimo smūgis

Ir kai jau atrodo, kad baisesnių dalykų nei nutiko Sonatos paliktam Arūnui nutikti negali, vyras pasakoja, kad dar ir kaip gali. Vienoje Kauno aikštelėje prie kebabinės Arūnas buvo sumuštas iki sąmonės netekimo. Vyras atsidūrė Kauno klinikose, medikai jam susiuvo veidą penkiose vietose.

Arūnas tikino, kad susitikti naktį išsiaiškinti santykių prie kebabinės jį esą pakvietė jo buvusios jaunosios žmonos naujojo draugo tarpininkas.

REKLAMA

„Aš atvažiavau, išlipau iš mašinos, vieną lazdą išsitraukiau. Aš tik atsisukau ir dujų į akis, su lazdom... Žiežirbos tik pasimatė akyse. Aš mačiau, kaip stovėjo „BMW“, aš taip privažiavau ir stovėjo du viščiukai. Kiti pribėgo ir su beisbolo lazdomis smūgiavo. Smūgiai buvo vien tik į galvą. Jeigu žmogų muša, tai muša visur. Man penkiose vietose galvą siuvo. Aš sąmonę praradau, atsigavau, kai buvo greitoji ir policija“, – pasakojo Arūnas ir pridūrė, kad niekas jo aplankyti neatvažiavo.

Niekas dabar nežino, kas užpuolė Arūną. Gal kažkas susisijęs su buvusia jo žmona, o gal atsitiktiniai chuliganai. Šis nusikaltimas taip ir liko neišaiškintas, prasitarė Arūnas ir tikino, kad dabar jau rūpinasi tik savo sveikata ir jokios teisybės jau nebeieško. Vyras gyvena prisiglaudęs pas svetimus geros širdies žmones, svetimame name.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O šią istoriją jis norėjo papasakoti viešai, kad kiti nepamestų galvos ir suprastų, kaip kartais baigiasi aistringa meilė su daug jaunesne moterimi. Esą tokie dalykai nutinka ne tik multimilijonieriams, bet ir, kaip sako pats Arūnas, paprastiems mirtingiesiems.

Daugiau detalių apie Arūno ir Sonatos meilės dramą išgirskite siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Prieš srovę“ žiūrėkite kiekvieną antradienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų