REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jonas Valančiūnas atliko pirmąjį karjeros trigubą dublį ir padėjo Memfio „Grizzlies“ (34/39) komandai užsitikrinti papildomas rungtynes dėl atkrintamųjų.

Jonas Valančiūnas atliko pirmąjį karjeros trigubą dublį ir padėjo Memfio „Grizzlies“ (34/39) komandai užsitikrinti papildomas rungtynes dėl atkrintamųjų.

REKLAMA

Lietuvio klubas 119:106 (22:21, 38:29, 33:24, 26:32) įveikė Milvokio „Bucks“ (56/17) krepšininkus.

J.Valančiūnas pelnė 26 taškus, atkovojo 19 kamuolių ir atliko 12 rezultatyvių perdavimų. Pastarasis rodiklis yra centro karjeros rekordas.

Aukštaūgis pataikė 9 dvitaškius iš 14, 2 tritaškius iš 3, abu baudų metimus. Jis dar blokavo metimą, triskart suklydo ir 5 kartus prasižengė.

Lietuvio ankstesnis rezultatyvių perdavimų rekordas buvo penki.

„Aš tikrai ilgam pasiliksiu rungtynių kamuolį ir parodysiu savo vaikams, kad jų tėtis tai padarė“, - sakė JV.

„Grizzlies“ komandoje trigubą dublį atliko ir Ja Morantas, kuris įmetė 12 taškų, atkovojo 13 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tai pirmas kartas komandos istorijoje, kai tose pačiose rungtynėse du krepšininkai užfiksavo po trigubą dublį.

„Esu patenkintas dėl mūsų atsako. Mes parodėme savo charakterį. Mes nevykstame namo. Mes kovosime iki paskutinių sekundžių“, - sakė JV.

REKLAMA

„Grizzlies“ komanda dėl vietos atkrintamosiose kovos su Portlando „Trail Blazers“, šios rungtynės prasidės šeštadienį. Memfio klubui reikės dviejų pergalių, Portlando ekipai užteks vienos.

Vakaruose Memfio ekipa dabar yra devinta, „Trail Blazers“ – aštunta.

Milvokio komanda žaidė be Giannio Antetokounmpo, kuris buvo suspenduotas šiam mačui ir „Grizzlies“ klubas pirmavo visas rungtynes. Vienu metu Memfio ekipa priekyje buvo 23 taškų persvara.

Brookas Lopezas pralaimėjusiems pelnė 19 taškų.

„Bucks“: Brookas Lopezas 19 (9 atk. kam.), Frankas Masonas 18, Donte DiVencenzo 17, Khrisas Middletonas 14, D.J.Wilsonas 12.

„Grizzlies“: Dillonas Brookas 31, Jonas Valančiūnas 26 (19 atk. kam., 12 rez. perd.), Ja Morantas 12 (10 rez. perd., 13 atk. kam.), Brandonas Clarke‘as ir Kyle‘as Andersonas po 10.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų