REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarp vyro ir moters vyksta arši kova dėl bendro vaiko. Motina kreipėsi į teismą bandydama iš tėvo atimti tėvystės teises. Situacija domėjosi gelbėtoja Gerda Žemaitė.

Tarp vyro ir moters vyksta arši kova dėl bendro vaiko. Motina kreipėsi į teismą bandydama iš tėvo atimti tėvystės teises. Situacija domėjosi gelbėtoja Gerda Žemaitė.

REKLAMA

„Ant manęs rašo pareiškimą, kad aš ją persekioju, vėl smurtauju. Meluoja, meluoja, meluoja. Jau tuoj bus metai, kai negaliu matyti vaiko, motina nevykdo teismo sprendimo piktybiškai“, – guodėsi į „TV Pagalbą“ paskambinęs vyras.

Vaiko tėvas pasakoja, kad jų santuoka iširo gimus sūnui ir mirus žmonos motinai, kuomet moteris pasidarė pikta ir irzli. Vyras taip pat išvažiuodavo į komandiruotes, todėl jausmai pradėjo blėsti. Vyras tikina, kad nenori iš motinos atimti sūnaus, tik nori jį taip pat matyti. Antstoliai turi užtikrinti, kad tėvas patektų pas sūnų, tačiau yra užfiksuota, kad jau trisdešimt kartų motina neįsileido nei tėvo, nei įstatymus vykdančių pareigūnų.

„Situacija yra tokia, kad teismo sprendime yra labai aiškiai išdėliota, kaip ir su kuo vaikas gyvena ir kokia yra bendravimo tvarka. Jei nevykdo teismo sprendimo, tai čia yra antstolių jau kontrolė reikalinga. Skyrius dėjo ir tebededa pastangas, kad galėtų visgi tiek tėčio teisės būti užtikrintos, tiek vaiko teisės užtikrintos dėl bendravimo“, – situaciją komentavo vaiko teisių specialistė, dirbanti su šiuo atveju.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras pyksta, kad moteris jį kaltina nebūtais dalykais. Esą jis policijos už smurtavimą niekada nėra baustas, todėl tokias moters kalbas vadina be pagrindo. 

REKLAMA

„Vaiko teisėms yra prirašiusi, kad aš važiuoju su vaiku ne į vaikų kambarį žaisti, o pas draugus, kurie nešioja apykojes, vartoja alkoholį ir narkotikus. Realiai aš vaiko nematau ir niekur su vaiku nevažiavau. Norėjo ir bendrą firmą sugriauti, kurios ji buvo šimtaprocentinė akcininkė. To nepavyko jai padaryti ir paskui pradėjo vaiku manipuliuoti“, – pasakojo vyras.

Apie smurtą moteris buvo pranešusi pareigūnams, tačiau esą po to pagailėjo vyro ir tyrimai buvo nutraukti. Moteris tikina, kad vyras gėrė ir smurtavo, todėl ir dingo meilė. Moteris bijo buvusio vyro ir laiko jį keliančiu pavojų savo sūnui.

REKLAMA
REKLAMA

„Yra mano mašiną sukapojęs ir nori atimti vaiką. Kažkas jį sunervina, pasako arba nepasako pagal jį, tai viskas – trenkia galvą į sieną. Turėjau saugotis, kai žinojau, kad jis toks yra, tada jau saugojaus“, – aiškino vaiko motina. 

Ar pavyks buvusiems mylimiesiems užkasti karo kirvį?

Visą reportažą žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje

Laidą „TV pagalba“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 16:30 per TV3. 

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų