REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija gavo grėsmingą pranešimą. Peiliais ginkluotas vyras užpuolė pardavėją. Į įvykio vietą išskubėjo keli policijos ekipažai ir laidos „Farai“ operatorius.

Policija gavo grėsmingą pranešimą. Peiliais ginkluotas vyras užpuolė pardavėją. Į įvykio vietą išskubėjo keli policijos ekipažai ir laidos „Farai“ operatorius.

REKLAMA

Įvykio vietoje liudininkai pareigūnams ėmė pasakoti, kur link nubėgo vagišius. Bėglio nedelsiant imta ieškoti. Laimei, paieškos ilgai netruko.

Kad įtariamasis nekeltų pavojaus sau ir kitiems jis surakintas antrankiais ir įsodintas į tarnybinio automobilio kamerą. Vyro laukė atpažinimo procedūra.

Užpuolikas peiliu sužalojo pardavėją. Laimei, ji gyvybei pavojingų sužalojimų nepatyrė. Moteris verta pagarbos – ji ne tik, kad nepabūgo užpuoliko, bet ir sugebėjo visais įmanomais būdais apginti parduotuvę.

„Aš buvau viduje, ten buvo ir žmonės. Aš negalvojau, kad čia viskas rimtai. Jis ėjo prie prekystalio, atkišo du peilius ir pasakė: „Duok pinigus – apiplėšimas“. Jis pradėjo eiti manęs link. Jis pirmiausia griebė ne mane, o puolė kasą. Aš kasos nedariau, jis bandė peiliu ją išlupti, bet jam nepasisekė. Aš išsprūdau lauk ir užrėmiau jam duris“, – įvykius papasakojo pardavėja.

REKLAMA
REKLAMA

Užpuolikas nespėjo nei pinigų, nei butelių pagriebti. Besiverždamas lauk tik ranką susižalojo.

„Jis su vyno buteliais išdaužė langą. Tas mažasis stiklas atlaikė, o jeigu tas didysis būtų atlaikęs, tai aš būčiau sulaukusi policijos duris užrėmusi. Bet kadangi dužo tas stiklas, tai aš jau bėgau, nes nemačiau, ar jis dar turi tuos peilius“, – pasakojimą tęsė moteris.

REKLAMA

Parduotuvės darbuotoja patvirtino, kad sulaikytasis yra užpuolikas. Medikai jam sutvarstė ranką. Vėliau vyras buvo išvežtas į ligoninę, kur buvo patikrinta, ar jis nevartojo narkotinių medžiagų.

„Sąžinę, kad skaudėtų, ją pirma reikia turėti“, – pareigūnams rėžė į ligoninę atvežtas įtariamasis.

Bet belaukdamas tyrimų vyras ėmė aiškintis, kad nieko blogo nepadarė ir pardavėja viską išsigalvoja. Ir lyg to būtų negana, dar papasakojo ir savo pasaulėžiūros akcentus.

Kokią istoriją sukūrė įtariamasis, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Farai“ žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų