REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Persigandusi moteris paskambino policijai, kad yra įkalinta bute. Į įvykio vietą išskubėjo patrulių ekipažas ir laidos „Farai“ operatorius.

Persigandusi moteris paskambino policijai, kad yra įkalinta bute. Į įvykio vietą išskubėjo patrulių ekipažas ir laidos „Farai“ operatorius.

REKLAMA

Pilietė įpykusi kaip reikiant – vyras užrakino duris ir dingo kaip į vandenį. Moteris ėmė prašyti, kad pareigūnai ją iškeltų per langą, bet butas – penktame aukšte.

Išgirdęs triukšmą įvykio vietoje pasirodė ir kaimynas. Šis teigė, kad moteris bute turi visus reikiamus patogumus, į tualetą tikrai nueis. Tačiau jis įspėjo, kad ji išgėrusi nemažai.

Moteris buvo labai sunerimusi, ėmė prašyti pareigūnų, kad šie iškviestų ugniagesius ir išpjautų buto duris. Policininkas ėmė moterį raminti ir siūlyti palaukti, kol grįš jos vyras, nes juk jai joks pavojus negrėsė. Tačiau moteris laikėsi visai kitos nuomonės.

„Kaip negresia? Atvažiuos ir sudaužys mane. Kaip negresia? Ne pirmas kartas. Aš iššoksiu per langą“, – pareigūnams ėmė grasinti moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak moters, jos vyras pabėgo, kai išgirdo, kad ji kalbasi su pareigūnais. Ji pasakojo, kad jis yra nusikaltėlis ir ne pirmą kartą su ja taip elgiasi. Pareigūnas paprašė padiktuoti ją įkalinusio vyro telefono numerį.

REKLAMA

Prisiskambinus vyriškiui jis ėmė aiškinti, kad yra išvažiavęs su draugais į Biržus ir atrakinti durų tikrai nevažiuos. Žinoma, pareigūnai nelabai patikėjo šia vyro versija. Vyras prasitarė, kad raktus turi jo mama.

Prisiskambinus vyro mamai ji kategoriškai neigė, kad jos sūnus yra kartu su ja ir kad ji turi buto raktus. Tačiau vos tik pareigūnas prasitarė, kad bus pjaunamos buto durys, moteris iškart kreipėsi į šalia jos esantį sūnų ir liepė apsispręsti, ką jis darys.

O vėliau pareigūnams netikėtą įvykių versiją pateikė kaimynė.

Kaip baigėsi visa situacija ir kokiu būdu buvo išlaisvinta bute įkalinta moteris, žiūrėkite vaizdo siužete.

Laidą „Farai“ žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 19:30 per TV3 televiziją.

Visą laidą žiūrėkite čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų