REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalčininkų policininkas įtariamas girtas sukėlęs avariją ir pabėgęs iš įvykio vietos. Visureigiu atsitrenkęs į kitą automobilį ir sužeidęs žmogų pareigūnas paspruko, netrukus jis girtas buvo surastas namie.

Šalčininkų policininkas įtariamas girtas sukėlęs avariją ir pabėgęs iš įvykio vietos. Visureigiu atsitrenkęs į kitą automobilį ir sužeidęs žmogų pareigūnas paspruko, netrukus jis girtas buvo surastas namie.

REKLAMA

Sankryžoje netoli Šalčininkų anksti ryte susidūrė du automobiliai. Švintant pagrindiniu keliu važiuojančio „Nissan Qashqai“ nepraleido iš šalutinio kelio iššokęs visureigis „Audi Q7“. Pastarojo vairuotojas, policijos duomenimis, net neišlipo iš automobilio – nusprendė bėgti, sako Šalčininkų policijos viršininkas.

„Pasišalino didžiuliu greičiu, todėl atvykus policijos pareigūnams kaltininko sulaikyti nepavyko, tačiau įvykio vietoje surinkus papildomus duomenis buvo nustatytas automobilis, kuris galimai dalyvavo eismo įvykyje“, – sako Šalčininkų policijos viršininkas Andžej Grudinskij.

Labai greitai paaiškėjo, kad automobiliu galėjo važiuoti policijos pareigūnas, nors prabangus visureigis oficialiai priklauso ne jam.

REKLAMA
REKLAMA

„Automobilis priklauso tiesiog Šalčininkų gyventojui, kurio žentas dirba tam policijos komisariate tyrėju. Jis nebuvo sulaikytas. Šiuo metu pradėtas ikiteisminis tyrimas ir tas ikiteisminis tyrimas manau atsakys, kas vairavo tą automobilį“, – teigia A. Grudinskij.

REKLAMA

Policijos departamentas praneša, kad įtariamam 32-ejų metų policijos pareigūnui buvo nustatytas vidutinis 1,54 promilės girtumas. Pareigūnas turi nedarbingumo pažymėjimą. Ką sirgdamas veikė policininkas aiškinasi ir pabėgimo iš avarijos tyrimą kontroliuojanti prokuratūra, ir kolegos policininkai. Pradėtas vidaus tyrimas, įvykiu susidomėjo policijos Imuniteto tarnyba. Šalčininkų policijos vadovas jokių gerų dalykų apie įtariamąjį negali pasakyti.

„Iš tikrųjų jis dirba Šalčininkų policijoje ne taip ilgai, penkeri metai, tai palyginus su kitais pareigūnais tai neseniai dirba, jis atvyko pas mus dirbti iš viešojo saugumo tarnybos, dirbo patruliu, neseniai paskirtas tyrėju, kažkokiais tai ypatingais rezultatais nepasižymėjo ir aš jį charakterizuočiau neigiamai“, – pasakoja A. Grudinskij.

Pareigūnui gresia baudžiamoji byla vien už girtumą. Dėl vairavimo girtam ir pabėgimo tyrėjas greičiausiai bus atleistas iš užimamų pareigų. Per avariją, kurią su prabangiu visureigiu greičiausiai sukėlė policijos pareigūnas, žmonės nukentėjo nesunkiai. Į ligoninę buvo išvežta 30-metė „Nissan“ keleivė, ji paleista gydytis namo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų