REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno apylinkės teismas sekmadienį leido trims mėnesiams suimti nužudymu Romainiuose įtariamą 1984 metais gimusį A. N.

Kauno apylinkės teismas sekmadienį leido trims mėnesiams suimti nužudymu Romainiuose įtariamą 1984 metais gimusį A. N.

REKLAMA

„Šis asmuo yra įtariamas labai sunkaus nusikaltimo padarymu, jam gresia nuo 7 iki 15 metų laisvės atėmimo bausmė Jis duoda parodymus ir neneigia įvykio aplinkybių“, – žurnalistams po posėdžio sakė teisėja Laima Šeputienė.

Griežčiausios kardomosios priemonės prašė prokurorai. Maksimalus suėmimas skirtas, nes manoma, kad įtariamasis gali bėgti ir slėptis, taip pat ir naikinti įrodymus, nes šiuo metu dar nėra rastas nusikaltimo įrankis.

 

„Yra pagrindo manyti, kad įtariamasis būdamas laisvėje gali bėgti ir bandyti slėptis nuo tyrimo, taip pat gali trukdyti ikiteisminiam tyrimui ir daryti naujas nusikalstamas veikas“, – teigė teisėja.

Pasak teisėjos, įtariamasis Lietuvoje yra teistas dešimt kartų, taip pat teistas ir Danijoje bei Olandijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis teistas ne kartą ir vykdavo daryti nusikalstamas veikas į užsienio valstybes, neturi nei šeimos, nei pastovios darbo vietos, nesiregistruoja Užimtumo tarnyboje“, – sakė L. Šeputienė.

REKLAMA

Pasak teisėjos L. Šeputienės, įtariamasis įvykio metu patyrė traumą – į teismo salę sekmadienį jis atvestas bintu aprištais pečiais. „Kiek žinau, ta trauma patirta būtent įvykio metu. Detalizuoti negaliu“, – teigė teisėja.

Įtariama, kad A. N. trečiadienio vakarą Romainių gatvėje peiliu mirtinai sužalojo 1990 metais gimusį vyriškį. Sužalotas jaunas vyras dėl dūrių krūtinėje ir kojoje mirė įvykio vietoje. „Jis neneigia to padaręs, tik savo naudai traktuoja motyvus Iš esmės jis nėra labai savimi patenkintas“, – žurnalistams po teismo posėdžio sakė prokuroras Virginijus Sokolovas.

Po įvykio gausios policijos pajėgos buvo mestos ieškoti įtariamo žudiko, kuris, manoma, paspruko automobiliu „VW Golf“. Penktadienį pareigūnai pranešė sulaikę įtariamąjį, taip pat rastas ir ieškotas automobilis. Anot prokuroro V. Sokolovo, jis sulaikytas savo namuose, Vilijampolėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų