REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausioje, jau ketvirtoje, „Glostyk Bobiką“ serijoje pristatomas vienas pagrindinių veikėjų, paslaptingasis Barsukas.

Naujausioje, jau ketvirtoje, „Glostyk Bobiką“ serijoje pristatomas vienas pagrindinių veikėjų, paslaptingasis Barsukas.

REKLAMA

„Susipažinkime, visų pirma, vaikučiai ir jų mamyyytės, barsukas nėra bebras, bet kaip ir bebras jis irgi yra statibioras. Tiek tiesiogine prasme, tiek – perkeltine, nes pastoviai iš savęs kažką stato“, – rėžiama seriale.

Be to, barsukas, sakoma, yra ir miesto sanitaras, kuris „tik aptinka kokią sužeistą moterišką širdutę, barsukui iškart užverda kraujas ir jis imasi darbo“ ir barsukas vos tik pamatęs svetimą patelę iškart metasi kairėn.

Kaip Barsukas gyvena su tokiais pomėgiais – naujausioje serijoje.

Pirmojo tik suaugusiems skirto internetinio serialo kūrėjai teigia, kad šį serialą labiausiai padėjo kurti gyvenimiška patirtis: „Suaugęs žmogus gyvenime atsiduria įvairiose sudėtingose situacijose. Norėjome vizualiai papasakoti apie šį pasaulį iš vyrų pusės. Vyrų, kurie daug rečiau kalba apie tai ir tuos pačius dalykus išgyvena kitaip, negu moterys“.

REKLAMA
REKLAMA

Kandus humoras bei aštrokos gyvenimiškos situacijos – gerai pažįstamos kiekvienam iš mūsų. O ekranizuotos leis iš šono pažvelgti į daugelio mūsų gyvenimuose nutinkančius nemalonius „siurprizus“. Serialo kūrėjai, stengdamiesi kuo realistiškiau sukonstruoti epizodo turinį, vartoja nenorminę lietuvių kalbą, kas, be abejo, serialui suteikia savito šarmo.  

Stebėkite serialą kiekvieną pirmadienį ir ketvirtadienį tik per TVPlay!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų