REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Šiais laikais iš vieno taško į kitą galime nukeliauti pačiais įvairiausiais būdais – jei kalbėsime apie pačias naujausias ir inovatyviausias transporto priemones, vertėtų išskirti riedžius ir elektrinius paspirtukus.

Šiais laikais iš vieno taško į kitą galime nukeliauti pačiais įvairiausiais būdais – jei kalbėsime apie pačias naujausias ir inovatyviausias transporto priemones, vertėtų išskirti riedžius ir elektrinius paspirtukus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šie gaminiai daugeliui vis dar skamba kaip naujiena, todėl į tokios transporto priemonės įsigijimą žiūrima nedrąsiai – jei ir Jūs abejojate, ar šie keliavimo būdai pateisins Jūsų lūkesčius, siūlome susipažinti su pagrindiniais jų privalumais.

REKLAMA

Paprastas naudojimas

Tam, kad galėtumėte išbandyti šias transporto priemones, nereikės lankyti kursų ar ruoštis sudėtingesniems egzaminams – užteks įkrauti pačius gaminius ir suplanuoti pirmuosius maršrutus. Kelionė su riedžiu gali pasirodyti kiek sudėtingesnė, kadangi teks priprasti išlaikyti pusiausvyrą, tačiau praktiškai kiekvienam tai pavyksta padaryti iš pirmo karto.

Tačiau jei šiek tiek baiminatės, pirmenybę galite teikti elektriniams paspirtukams – šios transporto priemonės turi patogias rankenas ir yra kiek stabilesnės, todėl ir Jūs jausitės kur kas saugiau. Platų jų pasirinkimą rasite čia: https://pigu.lt/lt/sportas-laisvalaikis-turizmas/dviraciai-rieduciai-riedlentes/elektriniai-paspirtukai.

REKLAMA
REKLAMA

Ekonomiškumas

Pamirškite apie degalus, tepalus ir kitus automobiliams būdingus niuansus – naudojantis riedžiais ir elektriniais paspirtukais, Jums užteks tik elektros energijos. Jei šiomis transporto priemonėmis važinėsite reguliariai, netrukus pastebėsite, kaip sumažėja ir Jūsų išlaidos.

Be to, tiek riedžiai, tiek elektriniai paspirtukai yra draugiški aplinkai – jie neišskiria kenksmingų išmetamųjų dujų, todėl bent minimaliai prisideda prie oro taršos mažinimo. Nors keli tokie vairuotojai situacijos kardinaliai nepakeis, galite pradėti nuo savęs ir užkrėsti kitus savo pavyzdžiu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lengva priežiūra

Kaip ir bet kokiam kitam daiktui (o ypač – transporto priemonei), taip ir riedžiui ar elektriniam paspirtukui šiokios tokios priežiūros reikės, tačiau jei lyginsime juos su automobiliais, skirtumai bus labai akivaizdžiai pastebimi. Šie gaminiai dažniausiai tarnauja pakankamai ilgą laikotarpį, tad galite neabejoti – su jais važinėsitės daugiau nei vieną sezoną. Riedžius ir elektrinius paspirtukus apžiūrėti ir įsigyti galite Pigu.lt el. parduotuvėje.

Mobilumas

Akivaizdu, jog elektriniams paspirtukams ir riedžiams reikia kur kas mažiau vietos – dėl to išryškėja dar daugiau šių transporto priemonių privalumų. Su jais patogiai galima pasiekti sunkiau privažiuojamas vietas (galbūt – net ir išbandyti vingiuotus miško takelius), o prireikus, bet kada galima pasiimti su savimi ir persėsti į autobusą ar užkilti liftu į darbą.

REKLAMA

Be to, nebereikia rūpintis parkavimosi vieta – daugeliui tai nuskambės kaip ypač ženklus pranašumas! Jei norisi kaip įmanoma lengvesnės ir kompaktiškesnės transporto priemonės, Jums labiau tiks riedžiai, kuriuos nusipirkti galite pigu.lt parduotuvėje.

Taupomas laikas

Į šį aspektą galima pažiūrėti iš skirtingų perspektyvų: jei planuojate ilgesnę kelionę, greičiau ir patogiau nuvažiuosite su automobiliu – vien jau dėl to, jog jo nereikės papildomai įkrauti. Tačiau jei kiekvieną rytą stovite ilgame kamštyje, su riedžiu ar elektriniu paspirtuku galėsite lengvai jį aplenkti. O jei iki parduotuvės visuomet keliaujate pėsčiomis, šios transporto priemonės taip pat palengvins Jūsų kasdienybę.

Elektriniai paspirtukai ir riedžiai yra nepralenkiami trumpų, manevringumo reikalaujančių kelionių palydovai – jei taip keliaujate pakankamai dažnai, šios transporto priemonės taps pigesne ir ekologiškesne automobilių atmaina. Tačiau net ir tuomet, jei mašinos atsisakyti neplanuojate, vertėtų pagalvoti apie šių gaminių įsigijimą – jie gali praturtinti laisvalaikį ir paskatinti daugiau laiko praleisti gryname ore!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų