REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
parduotuvė Decathlon (Fotodiena/Arnas Strumila)

Vilniuje atidaryta naujai pastatyta sporto prekių parduotuvė „Decathlon“. Prancūzijos sporto prekių tinklo pirmoji parduotuvė Baltijos šalyse įsikūrė šalia prekybos centro „IKEA“.

16

Vilniuje atidaryta naujai pastatyta sporto prekių parduotuvė „Decathlon“. Prancūzijos sporto prekių tinklo pirmoji parduotuvė Baltijos šalyse įsikūrė šalia prekybos centro „IKEA“.

REKLAMA

Parduotuvė užima 5 000 kv. m, joje žadama prekiauti įvairioms sporto rūšims skirtomis prekėmis, rašoma pranešime spaudai. Nurodoma, kad parduotuvėje bus prekių 70-čiai skirtingų sporto šakų. Dalį jų lankytojai galės išbandyti įrengtose sporto salelėse. 

Pasak „Decathlon Lietuva“ vadovo Nicola Fogola, „Decathlon“ yra ne tik parduotuvė, bet ir vieta, kurioje lankytojai prieš įsigyjant gali išbandyti visas sporto priemones. 

Parduotuvėje Vilniuje dirba 45 darbuotojai. 40 jų – praktikuojantys sporto entuziastai. Įdarbindami žmones, „Decathlon“ turi vieną svarbų atrankos kriterijų – darbuotojai turi būti kurios nors sporto šakos atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Prie parduotuvės įrengta 500 kv. m sporto aikštelė, planuojama, kad šiltuoju metų laiku lankytojai čia bus kviečiami ne tik išbandyti prekes, žaisti futbolą ar krepšinį, bet ir apsilankyti įvairių sporto šakų renginiuose.

REKLAMA

„Decathlon“ skelbia, kad ne tik prekiauja sporto prekėmis, bet ir kuria inovacijas, pavyzdžiui, iš perdirbtų plastiko butelių pagamintus džemperius, nepraduriamus krepšinio kamuolius.

„Decathlon“ tinklas valdo daugiau nei 1400 parduotuvių Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Afrikoje, Azijoje. 47 šalyse veikiančiose parduotuvėse dirba apie 80 tūkstančių žmonių.

Artimiausios „Decathlon“ parduotuvės yra Lenkijoje, kurioje šiuo metu veikia beveik 50 parduotuvių. Tiesa, „Decathlon“ planuoja plėstis ir kituose didžiuosiuose šalies miestuose, o vėliau atidaryti parduotuves ir Rygoje bei Taline.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl tolesnės plėtros šalyje ketina apsispręsti per du mėnesius, teigia įmonės atstovė.

„Jei per kelis mėnesius parduotuvė pasiteisins ir turėsime grįžtamąjį ryšį iš vartotojų, tikrai planuojame atidaryti parduotuves Kaune ir Klaipėdoje, o sekantis žingsnis bus Ryga ir Talinas. Per kelis mėnesius nuspręsime dėl antrosios parduotuvės, bet labai tikėtina, kad tai gali būti ir 2019-ieji“, – BNS sakė „Decathlon Lietuvos“ projektų vadovė Benita Gijom.

„Decathlon Lietuva” 100 proc. įmonės akcijų priklauso Prancūzijos kompanijai „Decathlon“.

Parduotuvėje apsilankę skaitytojai dalijasi nuotraukomis:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TURI NUOTRAUKŲ AR VIDEO MEDŽIAGOS ŠIA TEMA?
Atsiųsk mums!
SIŲSTI

Dėkojame! Medžiaga sėkmingai išsiųsta redaktoriui.

Peržiūrėjus, ji bus patalpinta į straipsnį.

SIŲSTI
arba
PRIDĖTI
Klaida: nuotrauka, kurią bandote įkelti, užima per daug vietos ... (kažkas panašaus)
Įkelkite savo turimas nuotraukas ar video medžiagą ir nurodykite savo kontaktinius duomenis, kad prireikus galėtume su jumis susisiekti.
PUBLIKUOTI
PUBLIKUOTI

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų