REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Radinys „Lidl“ pirktuose ryžiuose sukėlė sąmyšį (nuotr. Twitter)

Jungtinėje Karalystėje ryžius „Lidl“ parduotuvėje pirkęs Richardas Leechas liko apstulbęs, kai pakuotėje rado į negyvą pelę panašų vaizdą.

8

Jungtinėje Karalystėje ryžius „Lidl“ parduotuvėje pirkęs Richardas Leechas liko apstulbęs, kai pakuotėje rado į negyvą pelę panašų vaizdą.

REKLAMA

Nepraplėštą „Golden Sun Microwaveable Pilau Rice“ ryžių pakuotę vyras įdėjo į mikrobangų krosnelę ir pagal instrukcijas pašildė, o šleikštulį keliantį vaizdą išvydo tik įšbėręs ryžius į lėkštę.

Iš kart po to J. Leechas suskubo įspėti kitus pirkėjus ir įkėlė nuotrauka socialiniame tinkle „Twitter“, kur paminėjo ir „Lidl“ prekės ženklą.

„Sveiki LidlUK, norėčiau sužinoti, kaip šita pelė pateko į mano ryžių pakuotę? Dabar mano namai dvokia nuo kątik pašildytos pelės, o mano žmoną supykino ir ji vemia“, – piktinosi pirkėjas.

Netrukus iš „Lidl“ atstovų vyras sulaukė atsiprašymo ir pasiūlymo kreiptis į juos tiesiogine žinute.

REKLAMA
REKLAMA

Šia situacija nutarė pasidomėti britiškas naujienų portalas „Ladbible“, kuris nusiuntė užklausą „Lidl“ prekybos centro atstovams, o šių atsakymas turėjo šiek tiek nuraminti šiuo prekybos tinklo paslaugomis besinaudojančius klientus.

REKLAMA

„Niekada nesiekame pakenkti savo pirkėjams ir labai apgailestuajame, kad šis konkretus produktas neatitiko aukštų standartų, kurių tikimės mes ir mūsų klientai. Susisiekėme su klientu ir šis atvejis buvo skubiai perduotas mūsų kokybės užtikrinimo komandai, kuri atlikdama pirminį tyrimą su tiekėju nustatė, kad neaiškus turinys pakuotėje yra pelėsis. Nors tai įvyksta labai retai, pelėsis gali atsirasti ir dėl labai mažos skylutės pakuotėje“, – atsikirto „Lidl“.

Tv3.lt primena, kad panašus atvejis, kuomet skrudintų žemės riešutų pakuotėje buvo rasta pelė, užfiksuotas ir Lietuvoje. Panevėžietė Ramunė šių metų liepą „Lidl“ prekybos centre pirko du maišelius po 0,5 kg skrudintų žemės riešutų ir viename jų rado 8 cm dydžio sudžiuvusią pelę. Dėl šio incidento moteris kreipėsi į Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų