REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Į Cooper&Hunter šventę sugužėjo įmonės iš visos Europos! (nuotr. Organizatorių)
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Vėsus vėjelis karštą vasaros dieną, tai tikra palaima žmogui. O šilumos pliūpsnis žiemą, tai tikras jaukumo užtaisas! O ką pasakytumėte, jei galėtumėte pasirinkti du viename?

35

Vėsus vėjelis karštą vasaros dieną, tai tikra palaima žmogui. O šilumos pliūpsnis žiemą, tai tikras jaukumo užtaisas! O ką pasakytumėte, jei galėtumėte pasirinkti du viename?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mikroklimato įrenginiai garantuoja optimalų komfortą namuose. Rinkoje galima sutikti begalę skirtingų oro kondicionierių ir šilumos siurblių gamintojų. Tačiau tik nedaugelis pristato įrangą, kuri išsiskiria savo unikaliu dizainu, naujų funkcijų kiekiu ir laiko patikrintu patikimumu. Ir vienas iš jų yra Cooper&Hunter!

REKLAMA

Šių metų rugpjūčio 5-7 dienomis Cooper&Hunter organizavo didelio mąsto šventę „Big Baltic Balagan“. Šventės vieta pasirinkta neatsitiktinai. Per savo 3 metus mūsų rinkoje – Cooper&Hunter įranga pelnė didelį klientų pasitikėjimą visoje Lietuvoje. Būtent todėl mūsų šalis ir buvo pasirinkta sąskrydžiui.

Renginys vyko išskirtinio grožio Tony Resort poilsio ir pramogų parke, kuriame dalyvavo net 100 dalyvių iš įvairių šalių. Svečiai susirinko iš Estijos, Latvijos, Lenkijos, Vokietijos, Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos, Ispanijos ir žinoma – Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio dalyviai ne tik pramogavo, mėgavosi gamta ir grynu oru, bet ir tobulino savo žinias apie mikroklimato įrangą. Svečiai pirmieji sužinojo apie naujausias mikroklimato įrenginių tendencijas, kurios bus pristatytos 2019 metų pradžioje.

UAB „Sanlėja“ atstovauja būtent šį prekinį ženklą. Šios įmonės direktorius Žygimantas Stanelis pasakoja, kad nuo 2003 metų Cooper&Hunter pagamintos produkcijos kiekis jau skaičiuojamas milijonais vienetų. Įranga gaminama laikantis aukščiausių Jungtinių Amerikos Valstijų, Kanados bei Europos standartų ir kokybės reikalavimų. Šis prekinis ženklas ypatingai daug pajamų investuoja inovacijoms ir naujų funkcijų kūrimui. „Džiaugiamės, kad mūsų įrangą išbandę nekilnojamo turto vystytojai negaili gerų žodžių ir nuolat sugrįžta su naujais projektais. Lietuvoje Cooper&Hunter šilumos siurbliai oras-oras bei oras-vanduo tapo aukščiausios kokybės ir standarto sinonimu. Ištisi nauji namų kvartalai yra įsirengę Cooper&Hunter įrangą“, - pasakoja Ž. Stanelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įmonės UAB „Švari Energija“ vadovas Vaidotas Leonavičius pridūrė, kad šildymas šilumos siurbliais oras-vanduo yra labiausiai populiarėjantis šildymo būdas Lietuvoje, nes jis yra ekologiškas, ekonomiškas ir patogus. „Žmonės džiaugiasi atsisakę kieto kuro katilų ir mėgaujasi komfortabiliu šildymu“, - sako pašnekovas.

Hidrometeorologų duomenimis, į Lietuvą vėl atkeliauja alinantys, tropiniai karščiai. Dėl pernelyg didelės drėgmės padidėja ir jutiminė temperatūra. Todėl ypatingai šiuo metu verta susimąstyti apie oro kondicionieriaus įsigijimą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų