REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Pritrūkus santaupų didesniems pirkiniams įsigyti, namų remontui, gydymo, sveikatinimo išlaidoms padengti, esant būtinybei suremontuoti ar nusipirkti automobilį, sprendimu gali tapti paskola. Paskolų bankas gali finansuoti dalį arba visą trūkstamą pinigų sumą minėtoms išlaidoms padengti, jeigu asmuo atitinka banko taikomus reikalavimus.

Pritrūkus santaupų didesniems pirkiniams įsigyti, namų remontui, gydymo, sveikatinimo išlaidoms padengti, esant būtinybei suremontuoti ar nusipirkti automobilį, sprendimu gali tapti paskola. Paskolų bankas gali finansuoti dalį arba visą trūkstamą pinigų sumą minėtoms išlaidoms padengti, jeigu asmuo atitinka banko taikomus reikalavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vieni svarbiausių aspektų, į kuriuos atsižvelgia bankas prieš priimdamas paraiškos sprendimą, yra gera kredito istorija, uždirbamos pajamos, asmens amžius. Jeigu besikreipiančiojo dėl paskolos pajamos yra nepakankamos, dėl finansavimo galima kreiptis kartu su bendraskoliu. Vartotojų patogumui, teikiamos paslaugos yra be pradinio įnašo ir turto įkeitimo, todėl tai tampa patogiu pasirinkimu ir greitu gaunamo finansavimo procesu. Prieš priimant skolinimosi sprendimą, specialistai rekomenduoja ypač atidžiai įvertinti asmenines skolinimosi galimybes ir su asmeniniu finansų ekspertu aptarti, kokia pinigų suma skolintis būtų palanki ir netaptų našta ar galvos skausmu.

REKLAMA

Taigi, pritrūkus santaupų didesniems pirkiniams įsigyti kaip baldai, buitinės technikos prietaisai ar norint išvykti į kelionę, suremontuoti automobilį, sprendimu gali tapti vartojimo paskolos tipas. Atsižvelgiant į tai, kokiam tikslui reikalingas finansavimas, galima pildyti atitinkamą paraišką paskolai gauti. Pritrūkus santaupų automobilio įsigijimui bei kitoms, su transporto priemone susijusioms išlaidoms padengti, paraiška turi būti pildoma paskolos tipui automobiliui nusipirkti. Dera paminėti, jog minėtas paskolos tipas nereikalauja pradinio įnašo, kasko draudimo ar įsigytos transporto priemonės įkeitimo. Taip pat paskolos gavėjas gali pats išsirinkti norimą transporto priemonę, nepriklausomai nuo jos modelio, pagaminimo metų, o gavus finansavimą tai reikia padaryti 30 dienų laikotarpyje. Tam tikrais atvejais bankas, suteikęs finansavimą, gali pareikalauti automobilio pirkimą įrodančių dokumentų, todėl asmuo ar šeima, besikreipusi dėl paskolos šiuos turi išsaugoti.

REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas finansavimo tipas – paskola namų remontui. Ši paskola suteikia galimybę įsigyti įrankius, medžiagas, samdyti darbuotojus būsto remontui ar renovacijai atlikti. Remontuojant namus gali prireikti perdažyti sienas ar klijuoti tapetus, pakeisti esamą grindų dangą nauja, o renovacijai dažniausiai priskiriami tokie darbai kaip langų, durų keitimas, atnaujinant nuosavą namą – su stogo danga ar šildymo sistema susijusių darbų atlikimas ir pan. Norint įsigyti brangesnes namų interjero prekes ir dekoravimo elementus kaip veidrodžiai, šviestuvai, gėlės, taip pat reikia pildyti paraišką namų remonto prekėms įsigyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskola medicinos ir sveikatinimo paslaugoms apmokėti kaip ir minėti paskolos tipai nereikalauja pradinio įnašo ar turto įkeitimo. Teigiamu paraiškos atveju, asmuo pats gali pasirinkti, kokioje įstaigoje norės gydytis, atlikti reabilitacijos, odontologines, estetinės chirurgijos ar kitas reikiamas procedūras. Taip pat ši paskola gali finansuoti sporto klubų abonementus, su aktyviu laisvalaikiu susijusias išlaidas, vaistus, optikos prekes, ortopedines priemones, reikiamus atlikti tyrimus, gydytojų specialistų konsultacijas ar net naminių augintinių gydymo išlaidas, kadangi po įvairių patirtų traumų, operacijų prireikia ir gyvūnėliams. Tiek besikreipiančio dėl paskolos, tiek jo artimųjų gydymo išlaidas finansuojanti paskola tampa sprendimu tiems asmenims, kuriems būtinai reikia atlikti tam tikrus gydymus ar operacijas, tačiau turimų santaupų nepakanka. Kadangi sveikata kiekvienam turi būti brangiausias turtas, jos sąskaita taupyti nevertėtų.

Taigi, minėti paskolos tipai nereikalauja nei pradinio įnašo, nei turto įkeitimo, o paraiškas finansavimui gauti, saugiai ir greitai galima pildyti internetu, prieš tai pasikonsultavus su asmeniniu finansų ekspertu, padėsiančiu įvertinti skolinimosi galimybes. Kadangi kiekviena paskola yra finansinis įsipareigojimas, kurį reikės laiku vykdyti, skolintis būtina atsakingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų