REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Gourmet PANORAMA (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ įsikūrė naujos koncepcijos gastronomijos namai, kur po vienu stogu susibūrė net 20 kokybiško maisto parduotuvių: mėsos, žuvies, jūros gėrybių, prabangių gėrimų, kepinių, desertų ekologiško maisto.

30

Prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ įsikūrė naujos koncepcijos gastronomijos namai, kur po vienu stogu susibūrė net 20 kokybiško maisto parduotuvių: mėsos, žuvies, jūros gėrybių, prabangių gėrimų, kepinių, desertų ekologiško maisto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gourmet PANORAMA“ skiria jums pasimatymą jaukiame kampelyje, kuriame gyvena neišragautų skonių istorijos. Skubančius gastronomijos namų gyventojai kviečia paragauti čia pat pagamintų patiekalų. Juos skanaudamas jaukioje žaliuojančioje oazėje pasijusi tarsi sulėtintame filme.

REKLAMA

„Gurmanų pasaulį formavome nuo 2010-ųjų metų, - teigė „Panorama“ generalinė direktorė Birutė Kalanovaitė. – Matėme, koks yra mūsų klientas. Supratome, kad jam reikia kokybiško ir sveiko produkto. Nuosekliai dirbome ir dabar priešais „Rimi“ parduotuvę atidarėme aukštesnės kokybės maitinimo zoną. Kodėl tai nenutiko anksčiau? Tam nebuvo pasiruošusi rinka. Išlaukėme dienos, kai rinka paaugo ir klientas subrendo“.

REKLAMA
REKLAMA

Kuriant išskirtinę „Gourmet“ zoną buvo mokomasi iš pačių geriausių pavyzdžių Kopenhagoje bei Berlyne.

„Inspiracijos yra užsienietiškos, stebime visas pasaulines tendencijas ir stengiamės būti pirmi Lietuvoje savo klientams siūlydami pagal geriausius pavyzdžius sukurtus gastronomijos namus“, - sakė B. Kalanovaitė.

„Gourmet PANORAMA“ kutens skonio receptorius pasaulio virtuvių skoniais bei Lietuvoje užaugintais ar pagamintais skanėstais. Iš to, ką galima rasti lentynose, puikiai pavyks paruošti nepamirštamą gourmet namų šedevrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po „Gourmet PANORAMA“ stogu įsikurė jau visiems gurmanams pažįstami vardai: „Ali šokoladinė“, „Assorti“, „Bučeris“, „Caesa Salad bar & Grill“, „Itališko skonio gurmanai“, „Jūros bjaurybės by Selfish“, „Mon Ami“, „Naturalia Sodas“, „Pinavija“, „Pizza 360“, „Red House“, „Rojaus maistas“, „Saigon“, „Šampanė“, „Sarkozy“, „Spoon Out“, „Steak Supply“, „The Meat Point“, „Thierry“, „Wraperia Suppa Kebs“.

„Kiekvienas naujas projektas yra žingsnis pirmyn, - sako po „Gourmet PANORAMA“ stogu įsikūrusių „Spoon Out“ atstovė Dorotėja Būdaitė. - Per paskutinius keturis mėnesius intensyviai dirbome ieškodami naujų skonių, tobulindami jau esamus patiekalus. Savo svečiams siūlome ir populiarumo susilaukusių tailandietiškų, malaizijietiškų patiekalų ir naujų Indonezijos virtuvės atspalvių. Naujus ruošiame ne tik patiekalus, mūsų šefas ruošia ir gaiviųjų gėrimų pasiūlymą. Tokio Lietuvoje tikrai nėra“.

REKLAMA

Savo patiekalais gurmanų zonoje džiugina ir „The Meat Point“, kurie net neabejoja, kad „Gourmet PANORAMA“ – tai labai stilinga, patraukli ir patogi erdvė klientams. „The Meat Point parduotuvėlėje savo skonį patenkins kiekvienas klientas, - pranešė „The Meat Point“ atstovė Sandra Svirčinskaitė. - Mūsų krautuvėje klientai gali džiaugtis plačiu gėrybių pasirinkimu - ispaniškų Jamon Serrano ir Iberico kumpių, japoniškos „Kobe“ ir australietiškos „Wagyu“ jautienos, tikros „Matje“ silkės, olandiškų Gouda, kietųjų ožkos sūrių, platų produktų asortimentą su trumais, ispaniškų skrudintų migdolų, labai didelį alyvuogių pasirinkimą, įvairių padažų ir užtepėlių, prancūziško Foie Gras, tik mūsų parduotuvėlei specialiai atrinktų vynų ir šampanų“.

REKLAMA

Pasak „Ali Šokoladinės“ projektų vadovės Odetos Apeikės, naujoje šokoladinėje karaliauja belgiško juodo šokolado sprendimai. „Kaip ingridientus naudojame tiek jau išbandytus, tiek naujus skonius pasiekti norimą rezultatą: Yuzu – japoniška citrina, regioninis šokoladas, itališka pistacija, Pate de fruit sprendimai bei pažadame naujieną – draže. Įvairūs skoniai leis suprasti tikrąjį riešuto ir šokolado dermės santykį. Tad tikimės, kad kiekvienas mūsų svečias ras jo skoniui pritaikytą gardėsį“.

Išgirdę klausimą apie naują zoną tikriems gurmanams nusijuokė ir „Šampanė“ atstovai. „Turint tokią šampano kolekciją, kokią turime mes, būtų tiesiog gėdinga ja nepasidalinti, - sakė Gabrielė Kotovienė. - , Ilgą laiką vyravo nusistatymas, jog šampanas, tai tik švenčių ir iškilmingų progų gėrimas, o mes ir toliau sėkmingai įtikinėsime, jog šampanas nors ir savotiškai magiškas gėrimas - nereikia laukti gimtadienio, kad juo pasimėgauti“.

Gurmaniškas gyvenimas prasideda ten, kur daugiau erdvės tau, kur patogiai ir greitai sutvarkęs reikalus, gali atsipūsti kaip namie - „Gourmet PANORAMA“ lankytojų laukia nuo birželio 7 dienos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų