REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Geidžiamiausio darbdavio apdovanojimai  (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

TV3 televizija, jau keturiolika metų iš eilės išlaikanti žiūrimiausios televizijos titulą, šiemet pripažinta geidžiamiausiu darbdaviu paslaugų sektoriuje.

18

TV3 televizija, jau keturiolika metų iš eilės išlaikanti žiūrimiausios televizijos titulą, šiemet pripažinta geidžiamiausiu darbdaviu paslaugų sektoriuje.

REKLAMA

Šiandien vykusioje „Verslo žinių“ organizuojamoje konferencijoje „Personalas 2018“ UAB „All Media Lithuania“ buvo apdovanota kaip geidžiamiausias paslaugų sektoriaus darbdavys. „All Media Lithuania“ valdo televizijos kanalus TV3, TV6, TV8, interneto televiziją „TV3 Play“, radijo stotį „Power Hit Radio“ ir portalą tv3.lt, mokamą televiziją „Viasat“ ir vaizdo transliacijų internetu platformą „Viaplay“.

Apdovanojimą atsiėmusi generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė sakė, kad jai labai svarbu pateisinti darbuotojų pasitikėjimą, todėl šis įvertinimas itin reikšmingas: „Dirbdami televizijoje pirmiausia visuomet galvojame apie žiūrovus, norime patikti ir įtikti jiems, siekiame gerų reitingų. Panašiai mąsto daugelis dirbančių paslaugų sektoriuje: svarbiausia – klientas. Taip galvodami rizikuojame primiršti, jog ir darbuotojas tam tikra prasme yra mūsų klientas. Ir tas darbuotojas, kuris dirba, ir tas, kurį dar tik kviečiame į darbo pokalbį. Todėl kiekviena įmonė ieško savotiško X faktoriaus, kuris ne tik trauktų klientus, bet ir motyvuotų bei smagiam komandiniam darbui suburtų darbuotojus. Labai džiaugiuosi, kad TV3 visomis prasmėmis pateisina savo šūkį – Gera kartu“, – sakė „All Media Lithuania“ vadovė Laura Blaževičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Iki šiol geidžiamiausią darbdavį internetu rinkdavo „Verslo žinių“ skaitytojai, tačiau šiemet nuspręsta atsisakyti šio būdo ir sudaryti reitingą remiantis keliais rodikliais.

REKLAMA

Sudarant reitingą „Geidžiamiausias darbdavys 2018“, buvo vertinamos 3 rodiklių grupės: įmonės stabilumas, atlygis ir reputacija. Darbdavio stabilumas buvo vertinamas pagal įmonės finansinius rodiklius bei darbuotojų skaičiaus pokytį. Darbdavio mokamas atlygis vertinamas pagal vidutinio darbo užmokesčio 2017 m. dydį bei jo santykį su vidutiniu užmokesčiu ta pačia veikla užsiimančiose įmonėse Lietuvoje. Į vertinimą įtrauktas ir darbuotojų skaičius, nes jis turi įtakos skaičiuojant atlyginimų vidurkį.

Reputacija įvertinta pagal du rodiklius. Pirma, kaip dažnai įmonė buvo paminėta karjeros portalo cv.lt vartotojų užsisakomuose darbo skelbimuose. Antra vertinimo dalis – UAB „Mediaskopas“ atliktas įmonės žinomumo/reputacijos įvertinimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų