REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ nuo birželio 13 dienos keičia registravimosi į skrydį tvarką.

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ nuo birželio 13 dienos keičia registravimosi į skrydį tvarką.

REKLAMA

Milijonai keleivių, kurie skrydžius užsisakė nuo birželio 13 dienos gauna įspėjimus, kad užsiregistruoti skrydžiui galės tik likus 48 valandoms prieš jį. Norintys tai padaryti anksčiau, turės rezervuoti vietą lėktuvą, t.y. papildomai sumokėti už pasirinktą vietą.

Registracijos laikas bus trumpinamas net per pus, mat anksčiau į skrydį užsiregistruoti buvo galima 4 dienos prieš.

„Tai ir tai dvigubai daugiau nei 24 valandų registracija prieš, kurią siūlo „Birtish Airways“, „Lufthansa“, „Norwegian“ ir „Iberia“. Šitai leis klientams, kurie papildomai moka už vietą, turėti daugiau laiko išsirinkti norimas vietas lėktuve“, – teigia „Ryanair“ atstovas.

Savo puslapyje „Ryanair“ rašo, kad registracija internetu (angl. online check–in) nuo birželio 13 bus galima nuo 48 iki 2 valandų prieš skrydį. Tie, kurie susimokės už rezervuotą vietą, galės įsiregistruoti ir 60 dienų prieš skrydį. „Fexi Plus“ klientai galės įsiregsitruoti oro uoste nemokamai. Kiti nusprendę registruotis oro uoste, o ne internetu, mokės 55 eurų mokestį.

REKLAMA
REKLAMA

„Independent“ rašo, kad dar prieš du metus „Ryanair“ keleiviai galėjo internetu užsiregistruoti net savaitę prieš skrydį, kas buvo itin patogu žmonėms, kurie planuodavo 7 dienų atostogas. 2016 metais „Ryanair“ registracijos laiką sutrumpino iki 4 dienų ir dabar, 2018 metais, trumpinama iki 2 dienų.

REKLAMA

Maža to, 2017 metais daugybė klientų pradėjo reikšti nepasitenkinimą, kad nerezervuojant vietos lėktuve, keliaujantys drauge yra pasodinami labai toli vienas nuo kito, net jeigu ir šalia yra laisva vieta.

„Mes džiaugiamės aptarnaudami bet kurį klientą, kuris nori keliauti nemokamai atsitiktinėje vietoje, bet taip pat norime kuo daugiau padaryti, kad palengvintume kelionę klientams, kurie yra pasiryžę mokėti už rezervuotą vietą“, – oro linijų atstovus cituoja „Independent“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų