REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienas asmuo bei šeima planuoja įsigyti įvairius pirkinius kaip automobilis, buitinės technikos prietaisai, nauji baldai ar išvykti į keliones. Keliaujant su šeima, pavyzdžiui, 4 asmenims, tenka plačiai atverti piniginę ir nemenką išlaidų dalį skirti pramogoms svečioje šalyje, skrydžiams, apsistojimui viešbutyje ir pan.

Kiekvienas asmuo bei šeima planuoja įsigyti įvairius pirkinius kaip automobilis, buitinės technikos prietaisai, nauji baldai ar išvykti į keliones. Keliaujant su šeima, pavyzdžiui, 4 asmenims, tenka plačiai atverti piniginę ir nemenką išlaidų dalį skirti pramogoms svečioje šalyje, skrydžiams, apsistojimui viešbutyje ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atostogos bei poilsis yra neatsiejami nuo kiekvieno iš mūsų kasdienybės, siekiant pakeisti aplinką, pamiršti kasdienius rūpesčius, o į darbų rutiną grįžti su nauja energija bei pozityvumu. Jeigu šeimai yra reikalingi įvairūs buitinės technikos prietaisai kaip skalbimo mašina, indaplovė, viryklė – šiems pirkiniams taip pat tenka skirti nemažą gaunamų pajamų dalį. Niekam ne paslaptis, jog kokybiški pirkiniai kainuoja brangiau, tačiau be jokios abejonės jie tarnauja kur kas ilgesnį laikotarpį ir pasižymi sklandžiai atliekamu darbu. Neturint reikiamo santaupų kiekio, tačiau esant būtinybei įsigyti didesnius pirkinius, tokiu būdu palengvinant kasdienybę ir pagreitinant įvairių buities darbų procesą, sprendimu gali tapti finansavimas iš banko. Apie vartojimo kreditus visą informaciją rasite čia.

REKLAMA

Bet koks finansinis įsipareigojimas asmeniui ar šeimai neturi tapti našta, o gaunamų pajamų turi pakakti ne tik paskolos įmokoms bankui, bet ir kasdienio pragyvenimo reikmėms apmokėti kaip nuosavos transporto priemonės išlaikymas, maisto produktai, būtini įsigyti drabužiai, avalynė ir pan. Dar prieš priimant sprendimą teikti paraišką kreditui gauti, specialistai rekomenduoja ypač atidžiai įvertinti asmenines skolinimosi galimybes. Geriausiai tai atlikti padeda finansų ekspertai, įvertinę asmens ar šeimos gaunamas pajamas, išlaidas bei kitus esamus (jeigu jų yra) įsipareigojimus. Kai kurie asmenys mažiausiai keletą mėnesių iki paskolos gavimo atsideda tokią pinigų sumą, kurią, teigiamu paraiškos atveju, reikės atiduoti bankui. Taikant šį metodą yra kur kas paprasčiau pastebėti, ar gaunamų pajamų pakanka ne tik kasdieniam gyvenimo būdui ir jam skirtoms išlaidoms. Nusprendus, kad kreditas yra būtinas, pildoma paraiška jam gauti, o sulaukus teigiamo sprendimo, galima planuoti reikiamas išlaidas.

REKLAMA
REKLAMA

Vartojimo kreditas gali finansuoti ne tik jau minėtus didesnius pirkinius, keliones, bet ir gydymų, vaistų, sveikatinimo išlaidas. Kadangi tokios paslaugos kaip odontologiniai gydymai, plastinės chirurgijos operacijos, optikos prekės, reikiami atlikti tyrimai, aktyvaus laisvalaikio įranga, sporto klubų abonementai kainuoja nemažus pinigus, esant būtinybei kreiptis į įvairias medicinos įstaigas bei specialistus, pavieniai asmenys bei šeimos priima sprendimą skolintis kreditą, kuris finansuotų reikiamas sveikatinimo išlaidas. Taip pat paskola galima apmokėti reabilitacijas pasirinktose sanatorijose, sveikatinimo kursus, su aktyviu laisvalaikiu susijusias išlaidas ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugeliui šeimų nuosavo automobilio gedimai įvyksta netinkamu laiku, kai nėra pasiruošta santaupų ar kaip tik planuojamos kitos išlaidos. Tokiu atveju, pritrūkus papildomų pajamų, kreipiamasi į banką, kadangi kreditas gali finansuoti visą arba tik trūkstamą išlaidų dalį, kurią šiuo atveju sudarytų užmokestis transporto priemonę tvarkantiems specialistams, reikiamų detalių įsigijimas ir pan. Būtina nepamiršti, kad finansavimas yra suteikiamas tiems asmenims, kurie atitinka banko taikomus reikalavimus dėl amžiaus, gaunamų pajamų, kredito reitingo bei kitų aspektų.

REKLAMA

Taigi, siekiant įgyvendinti įvairius planus, susijusius su didesniais pirkiniais, kelionėmis, sveikata, tyrimais, asmens gera savijauta, nuosava transporto priemone ir neturint reikiamo santaupų kiekio, vartojimo kreditas gali tapti sprendimu, suteikiančiu galimybę juos realizuoti. Pateikti paraišką dėl kredito gavimo galima keliais būdais, tačiau pastebima tendencija, jog vis daugiau asmenų, siekdami sutaupyti laiko, dažniausiai pasirenka paraiškos pildymą internetu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų