REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Uždarant „Senukų“ prekybos centrą vilniečiai leidosi į akcijų medžioklę: patenkinti ne visi (tv3.lt fotomontažas)

„Senukų“ prekybos centrą, kuris nuo 2002 metų veikė Vilniuje Ukmergės gatvėje, ruošiamasi uždaryti rekonstrukcijai. Ta proga, siekiant išparduoti didžiąją dalį prekių, skelbiamos didžiulės akcijos. Visgi ne visi nuvykę gavo tai, ko tikėjosi.

50

„Senukų“ prekybos centrą, kuris nuo 2002 metų veikė Vilniuje Ukmergės gatvėje, ruošiamasi uždaryti rekonstrukcijai. Ta proga, siekiant išparduoti didžiąją dalį prekių, skelbiamos didžiulės akcijos. Visgi ne visi nuvykę gavo tai, ko tikėjosi.

REKLAMA

Kaip pranešama, šiame „Senukų“ prekybos centre kasdien apsiperka apie 5 tūkst. žmonių. Jis bus uždarytas nuo sausio 31 d., tad dabar prasidėjęs didysis išpardavimo laikotarpis. Nuotraukų galerijoje galite pasižvalgykite, kokios šiuo metu uždaromame prekybos centre nuolaidos.

„Tikimės išparduoti didžiąją dalį parduotuvėje esančių prekių, tačiau absoliučiai visko išparduoti nesiekiame.

Parduotuvė bus uždaryta sausio 31 dieną, likusių prekių išpardavimas vyks iki pat uždarymo. Viskas priklauso nuo likučių, nes prekių didžiausiomis nuolaidomis mažėja kasdien. Tikėtina, kad artėjant išpardavimui į pabaigą, gali būti paskelbtos papildomos nuolaidos ekspozicijoje esančioms prekėms“, – tv3.lt komentuoja „Senukų“ atstovė Olga Malaškevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Tvirtinama, kad jau savaitgalį sulauktas didžiulis pirkėjų antplūdis, o lyginant su prieš tai buvusiu savaitgaliu pardavimai išaugo beveik tris kartus.

REKLAMA

Tiesa, skelbiamų iki 52 proc. nuolaidų pastebėjo ne visi. Socialiniame tinkle „Facebook“ Fabijoniškių gyventojai savaitgalį apsilankę teigė nepastebėję jokių nuolaidų.

„Nieko ypatingo ten nėra. Kai kurioms prekėms nuolaida. Žmonių daug, bet mažai kas ką perką“ – rašė vienas žmogus.

„Nieko gero. Nuolaidos tik daliai prekių. Ieškojau šaldytuvo, tai kainos tokios pačios, kaip prieš savaitę, nors neva su nuolaida“, – rašė kitas.

Tačiau, kaip tvirtina O. Malaškevičienė, šiame etape nuolaidos ir nėra taikomos visoms prekėms

REKLAMA
REKLAMA

„Šalia visame tinkle vykdomų akcijų šiame prekybos centre taikome papildomus pasiūlymus“, – sakė ji.

Taipogi, tikėtina, kad savaitgalį apsilankę žmonės jau galėjo ir nebegauti savo norimų prekių su nuolaida, nes šios buvo išparduotos.

Atsinaujinęs duris atvers pavasarį

Žadama, kad iš esmės atsinaujinęs prekybos centras duris atvers šį pavasarį. Į prekybos centro atnaujinimo projektą žadama investuoti per 5,5 mln eurų.

Ukmergės gatvėje veikiantys „Senukai” yra populiariausi iš trijų sostinėje įsikūrusių tinklo prekybos centrų. Pasak „Senukų“ rinkodaros vadovo Ramūno Klyvio, po 15 metų prekybos centrui būtina atsinaujinti ir pasiūlyti klientams modernesnę apsipirkimo aplinką bei kokybiškesnę apsipirkimo patirtį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ši, vilniečių mėgiama parduotuvė, po atnaujinimo pasikeis ne tik išoriškai, – konsultantams parduotuvėje padės išmanūs įrenginiai, kurie suteiks daugiau galimybių itin greitai aptarnauti klientus. Įdiegta sistema nuotoliniu būdu ras prekes sandėlyje, jas rezervuos ir konsultantas čia pat galės užsisakyti transportą jų pristatymui”, – teigia R.Klyvis.

Parduotuvės prekybinis plotas padidės iki beveik 17 tūkst. kv. metrų, nes bus išgriauta dalis administracijos patalpų. Viena didžiausių tinklo parduotuvių, kurioje planuojamas aukščiausio lygio asortimento išpildymas, bus įrengta pagal pažangų naują konceptualų prekių išdėstymo planą – parduotuvėje bus lengva orientuotis ir paprasta surasti aktualius skyrius bei ieškomas prekes.

REKLAMA

Šis planas jau buvo įgyvendintas prieš porą metų prekybos slėnyje „Nordika” įrengtoje „Senukų” parduotuvėje.

Rekonstruojamos parduotuvės darbuotojai remonto metu dirbs kitose Vilniaus parduotuvėse, įsikūrusiose prekybos centruose „Banginyje” ir „Nordikoje”, kur bus laukiamas didesnis pirkėjų skaičius.

Prekių eksponavimui bus naudojama moderniausia prekybos įranga, pateikiant išsamų prekių aprašymą bei vizualinius jų panaudojimo namuose pavyzdžius. Prekybos centre bus įrengtos ir greito aptarnavimo kasos.

Klientų patogumui prekybos centre taip pat įsikurs statybos prekių skyrius „Drive In", į skyriaus teritoriją pirkėjai galės įvažiuoti automobiliu, sulaukti profesionalios konsultacijos ir čia pat padedant darbuotojams pasikrauti išsirinktas prekes.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų