REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Lietuvoje vis labiau įsivyrauja Vakarų pasaulyje jau anksčiau paplitusi mada. Žmonės skolinasi ne tik tam, kad įsigytų ar suremontuotų nekilnojamąjį turtą. Įprasta tampa skolintis ir tuomet, kai paprasčiausiai reikia pinigų.

Lietuvoje vis labiau įsivyrauja Vakarų pasaulyje jau anksčiau paplitusi mada. Žmonės skolinasi ne tik tam, kad įsigytų ar suremontuotų nekilnojamąjį turtą. Įprasta tampa skolintis ir tuomet, kai paprasčiausiai reikia pinigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skubių situacijų, kuomet gali prireikti pinigų – daugybė. Pamatėte itin patrauklų kelionės pasiūlymą, tačiau sumokėti galėtumėte tik po algos? Norite automobilį paruošti techninei apžiūrai, bet tą galėsite sau leisti tik kitą mėnesį? Susirgote, o vaistams pinigų nėra? Visais šiais atvejais nereikia atmesti skolinimosi varianto.

REKLAMA

Pasiskolinę tam tikrą sumą situacijai, kurią norite išspręsti skubiai iš esmės nieko neprarasite. Už skolintus pinigus įsigysite norimą daiktą, o jau kitą mėnesį ar artimiausių kelių mėnesių bėgyje grąžinsite turimą skolą.

Anksčiau buvo įprasta manyti, kad pasiskolinti galima tik banke. Vėliau atsirado ir daugybė kitų kredito davėjų, kurie orientuoti į nedideles trumpalaikes paskolas. Kaip pavyzdį galima pateikti Credit24.lt. Šioje bendrovė gali suteikti paskolą iki 5 tūkstančių eurų, o atsikaityti reikės per pasirinktą laikotarpį, tačiau jis negali viršyti trejų metų.

REKLAMA
REKLAMA

Tokio tipo paskolų pliusas, kad pinigus galima gauti tiesiog velniškai paprastai. Tereikia užpildyti paraišką, pavyzdžiui, artimiausioje „Maxima“ parduotuvėje, pateikti asmenybės tapatybę patvirtinantį dokumentą ir pinigai bus pervesti į jūsų sąskaitą. Norint viską atlikti dar greičiau, paraišką galima pildyti internetu, tačiau tokiu atveju, siekiant maksimalios asmens duomenų apsaugos, fiziniame punkte vis tiek reikės pateikti dokumentą.

Yra galimybė užpildyti paraišką internete ir, tuo atveju, jeigu jūs atitinkate reikalavimus, į jūsų nurodytą sąskaita pasirinkta pinigų suma pervedama išties greitai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie žmonės į tokias skolinimosi galimybes žiūri gana kritiškai. Visuomenėje vyrauja nuostata, jog tokiu atveju gali tekti grąžinti kelis ar netgi keliolika kartų didesnes pinigų sumas. Žinoma, galimybė, kad grąžinti reikės kur kas daugiau yra, todėl pačią bendrovę reikia rinktis labai atsakingai.

Visgi, ne visi kredito davėjai taiko ypatingai aukštas palūkanas. Pavyzdžiui, jeigu jau minėtoje Credit24.lt bendrovėje pasiskolintumėte 1000 eurų ir šią sumą grąžintumėte per 60 dienų, tai nereikės mokėti jokių palūkanų. Grąžintumėte lygiai tiek, kiek ir pasiskolinote.

REKLAMA

Čia galima prisiminti netikėtos įspūdingos kelionės pavyzdį. Dažnai galima rasti kelionių už, pavyzdžiui, 800 eurų, kai standartinė jų kaina dažnai viršija net 2 tūkst. eurų. Natūralu, kad toks pasiūlymas vilioja, tad pasiskolinę ir jį įsigiję jūs „išlošite“ net ir grąžindami kiek didesnę sumą.

Taigi, ką patartume žmonėms, kuriems pinigai reikalingi čia ir dabar? Įvertinkite savo galimybes ir jausdami, kad tikrai pajėgsite grąžinti, nebijokite skolintis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų