REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar, antradienį, paskelbti pirmieji Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) organizuojamos čekių loterijos laimėtojai. 10 nugalėtojų pasidalins po 200 eurų. 

Vakar, antradienį, paskelbti pirmieji Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) organizuojamos čekių loterijos laimėtojai. 10 nugalėtojų pasidalins po 200 eurų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žaidimo nugalėjai nustatomi antradieniais atsitiktinių skaičių generatoriumi ir informuojami trumpąja SMS žinute, laimingųjų sąrašai taipogi skelbiami žaidimo interneto svetainėje.

REKLAMA

Laimėjusieji turi per 20 darbo dienų kreiptis į artimiausią VMI padalinį, pateikti laimėjusio kvito originalą, o prizas bus išmokamas į banko sąskaitą per 14 darbo dienų.

„Sulaukiame klausimų, ar laimėjimai bus apmokestinti. Užtikrinu, kad gyventojas nepatirs papildomų išlaidų, susijusių su mokesčių mokėjimu laimėjus prizą. Gyventojų pajamų mokestis bus sumokėtas iš priziniam fondui skirtų pinigų, o laimėtojo sąskaitą pasieks visa laimėta – 200 ar 5000 eurų – suma“,- pasakoja R. Puncevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Žaidime galima registruoti tik fiskalinius kasos kvitus, gautus už prekes turgavietėse bei už įvairias paslaugas. Gyventojai, registruodami kvitą, turėtų įsitikinti, kad jis yra fiskalinis – toks kvitas apačioje turi skiriamąsias raides „LTF“.

„Džiugu, kad gyventojai aktyviai dalyvauja Kvitų žaidime ir registruoja kvitus. Beveik 60 procentų visų užregistruotų kvitų sudaro kvitai, gauti atsiskaičius už paslaugas“,- pasakoja Rolandas Puncevičius, VMI Kontrolės departamento, Verslo elektroninėje erdvėje ir elektroninėmis priemonėmis kontrolės skyriaus vedėjas, primindamas, kad Žaidime galima registruoti fiskalinius kasos aparatų kvitus, gautus už suteiktas paslaugas (pvz., maitinimo, kirpimo, remonto ir pan.) bei turgavietėse įsigytas prekes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kvitų loterijoje gali dalyvauti žmonės nuo 14 metų, o kvitų vertė turi būti ne mažesnė kaip 1 euras. Vieno asmens registruojamų kvitų skaičius neribojamas, tačiau būtina išsaugoti jų originalus.

Loterijoje kas savaitę bus galima laimėti 10 piniginių prizų po 200 eurų, o kiekvieną mėnesį – 5 tūkst. eurų.

Savaitiniame žaidime dalyvaus nuo pirmadienio iki sekmadienio gauti kvitai, o kitos savaitės pirmadienį paliekant praėjusios savaitės „užmirštiems“ kvitams užregistruoti. Mėnesio žaidime, kuris vyks nuo pirmos iki paskutinės mėnesio dienos, dalyvaus visi to mėnesio kvitai bei neužregistruotieji konkrečiam savaitiniam žaidimui.

REKLAMA

Praeitą antradienį paskelbus loterijos startą, Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) viršininko pavaduotojas Artūras Klerauskas sakė, jog šioje loterijoje laimės visi valstybės piliečiai.

„Ši loterija yra išskirtinė, ji nuo kitų skiriasi tuo, kad kitose loterijose laimimi asmeniniai prizai, o šioje - laimėsime visi. Nes kuo daugiau užregistruota kvitų, tuo daugiau surenkama mokesčių“, – antradienį Vilniaus Halės turgavietėje surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo A. Klerauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų