REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marijampolėje gyvenantis Vaidas Akelaitis nuolat domisi naujovėmis. Jam patinka matyti, kaip mokslininkų darbo rezultatai tampa visiems prieinamais ir pažįstamais produktais, kurie atneša pokyčius.

Marijampolėje gyvenantis Vaidas Akelaitis nuolat domisi naujovėmis. Jam patinka matyti, kaip mokslininkų darbo rezultatai tampa visiems prieinamais ir pažįstamais produktais, kurie atneša pokyčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot Vaido, vienos inovacijos rinkoje prigyja gana lėtai, o kitos – tiesiog žaibiškai. Marijampolietis pripažįsta, kad jam labiausiai patinka tokios inovacijos, kurios atveria naujas galimybes užsidirbti. Todėl savo mieste jis ėmėsi papildomo darbo – tapo naujos srities ambasadoriumi.

REKLAMA

„Pardavimai man nebuvo nauja veikla, tačiau ši inovatyvi tabako industrijos technologija mane sudomino. Susipažinau su šiuo produktu ir galimybėmis užsidirbti papildomai, derinant inovacijų ambasadoriaus veiklą su savo pagrindiniu darbu. Dirbu sėkmingai, siekiu užsibrėžtų rezultatų ir stebiu savo pažangą“, – sako Vaidas. Kiti komandos nariai pažymi, kad Vaidas yra energingas ir sumanus vaikinas, kurio ryžtas ir pozityvus požiūris įkvepia kitus.

REKLAMA
REKLAMA

Marijampolietis teigia, kad puikiai pažįsta savo miestą ir džiaugiasi aplink vykstančiais pokyčiais. „Svarbiausia, kokie žmonės gyvena mano mieste, kaip jie kuria ir įsivaizduoja savo ateitį. Nuo kiekvieno iš mūsų priklauso, kokioje aplinkoje gyvename, kaip bendraujame su draugais ar padedame kaimynams.

Man kalbėtis su žmonėmis yra malonu – bendravimas yra mano variklis. Kadangi dažnai ne tik dalyvauju renginiuose, bet ir juos vedu, auditorija mane įkrauna pozityvia energija ir suteikia gerų emocijų“, – dėsto Vaidas. Jam labai patinka aplink save skleisti gerą nuotaiką. Optimizmas yra nuolatinis Vaido veiklos palydovas. O su nuolat besišypsančiu, maloniu žmogumi ir kitiems bendrauti smagu. Tad užmegzti naują pažintį Vaidui lengva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tabako industrijos technologinę inovaciją pristatantis vaikinas nevengia net sudėtingiausių klausimų apie produktą ir mano, kad ši nauja technologija atneša pokyčius. „Klausimų būna įvairiausių, tačiau juk todėl ir esu ambasadorius, kad į juos atsakyčiau. Technologija atveria anksčiau nematytą pokyčių sprendimą, suderindama jį su unikaliu dizainu. O pagrindinius veikimo principus paaiškinti visai paprasta“, – pabrėžia Vaidas. Labiausiai jam patinka matyti, kaip nauji klientai vertina jo pristatomą inovaciją.

Vaikinas sako, kad šis darbas Marijampolėje jam suteikia naujų galimybių. Juk užsidirbti papildomai nori kiekvienas jaunas žmogus – vieni investuoja į asmeninį tobulėjimą, antri taupo kelionėms, treti uždirbtus pinigus leidžia pramogoms.

REKLAMA

Marijampoliečiui Lietuva yra laisva ir pasirinkimų pilna šalis. „O kuo daugiau naujų pažinčių – tuo daugiau naujų galimybių ir įdomių žmonių“ , – konstatuoja pašnekovas. Vaidui niekada nestinga bendrų temų pokalbiui: įvairūs renginiai, muzika, kelionės, laisvalaikis gamtoje ir žvejyba – vaikinas mėgsta aktyviai ir smagiai leisti laiką. Su draugais ir kitais komandos nariais jis mielai dalijasi sukaupta patirtimi ir per produkto pristatymus išmoktomis pamokomis – tai Vaidui praverčia įvairiose gyvenimo situacijose.

REKLAMA

„Labai svarbu – būti gerai nusiteikusiam ir pasitikėti savimi. Aš žinau, ko siekiu, ir suprantu, ko reikia mano klientams, kas yra įdomu žmonėms. Kalbuosi, pasakoju, aiškinu. Ambasadoriaus darbe reikia suprasti kitą žmogų, išgirsti, ko jis nori. Tikroji sėkmė atsiskleidžia tada, kai mano klientas apie mane ima pasakoti savo draugams“, – mano Vaidas. Veržlus ir energingas vaikinas yra nuolat pasiryžęs dalintis savo žiniomis ir įspūdžiais su kitais.

Todėl šis darbas jam atveria vieną galimybę po kitos. Vaidas džiaugiasi, kad gali užsidirbti, puikiai pažinti savo miesto žmones ir būti pokyčio dalimi. Pasak marijampoliečio, proga išmokti siekti tikslų, dirbti komandoje ir užsidirbti papildomai turėtų pasinaudoti kiekvienas.

Jei ir tu nori lankstaus darbo, registruokis www.keiskzaidimotaisykles.lt ir lauk kvietimo į pokalbį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų