REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nordea“ ir DNB bankai jau nuo rytojaus, spalio 1 dienos taps junginiu ir vadinsis „Luminor“. Tad atliekant techninius darbus klientai įspėjami apsišarvuoti kantrybe. 

„Nordea“ ir DNB bankai jau nuo rytojaus, spalio 1 dienos taps junginiu ir vadinsis „Luminor“. Tad atliekant techninius darbus klientai įspėjami apsišarvuoti kantrybe. 

REKLAMA

DNB klientus perspėja, kad naktį iš rugsėjo 30 d. (šeštadienio) į spalio 1 d. (sekmadienį) bus atliekami techniniai darbai. Dėl šių darbų nuo šeštadienio 22:30 val. iki sekmadienio 8:00 val. nebus galimybės naudotis interneto banku, mobiliuoju banku bei sumokėti už prekes ir paslaugas elektroninėse parduotuvėse, neveiks SMS paslauga ir nebus siunčiamos SMS žinutės su papildomais saugumo kodais, kurie naudojami atsiskaitant elektroninėse parduotuvėse, pažymėtose „Verified by Visa“ bei „MasterCard SecureCode“ programų logotipais.

Nurodoma, kad atsiskaityti mokėjimo kortelėmis kitose parduotuvėse, pasiimti ar įnešti grynuosius pinigus bankomatuose bus galima įprasta tvarka. 

REKLAMA
REKLAMA

Tą pačią naktį techninius darbus atliks ir „Nordea“. Jie informuoja, kad nuo sekmadienio 00:00 val. iki 10:00 val. nebus galimybės naudotis „Nordea“ internetine bankininkyste, mobiliąja bankininkyste bei telefonine bankininkyste.

REKLAMA

Kaip ir DNB, atsiskaityti mokėjimo kortelėmis parduotuvėse, pasiimti ar įnešti grynuosius pinigus bankomatuose bus galima įprasta tvarka.

Taip pat jau anksčiau pranešta, kad dėl veiklos sujungimo metu vykstančių procesų ir sistemų atnaujinimo, spalio 1 dieną galimi trumpalaikiai operacijų sutrikimai, įskaitant mokėjimų vykdymą, naudojimąsi interneto bankais, bankomatais ir pan. Teigiama, kad abiejų bankų specialistai sieks užtikrinti, kad susijungimo procesas būtų sklandus ir klientai jo metu nepatirtų jokių nepatogumų.

Klientų aptarnavimas nuo spalio 1 dienos

Iki susijungimo dienos bankai ir toliau veiks kaip dvi atskiros organizacijos. Pats veiklos sujungimas vyks keliais etapais.

REKLAMA
REKLAMA

Po susijungimo, kurį laiką klientų sąskaitų numeriai, sutartys, mokėjimo kortelės, kodai, slaptažodžiai ir kitos priemonės išliks nepakitusios. Bankų sutartiniai įsipareigojimai kiekvienam banko klientui išliks galiojantys, „Luminor“ finansines paslaugas ir toliau teiks, kaip įprasta. Artimiausioje ateityje klientų sąskaitų aptarnavimas ir mokėjimai bus vykdomi dabartinėse bankininkystės sistemose. Dėl to klientai ir toliau galės naudotis jiems įprastomis elektroninėmis priemonėmis: interneto banku, mobiliąja programėle ir kitomis.

Planuojama, jog daugiau produktų ir paslaugų pokyčių bus įdiegta per pirmąsias šimtą dienų po veiklos sujungimo. Pažadama, kad klientai bus laiku ir išsamiai supažindinami su visais papildomais pokyčiais ir patobulinimais, kurie atsiras vystant „Luminor“ veiklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Luminor“ suvienys „Nordea“ ir DNB bankus. Naujojo banko tikslas Baltijos šalyse – tapti pirmaujančiu finansinių paslaugų teikėju finansiškai aktyviems žmonėms ir verslui.

Po veiklos sujungimo 2017 metų spalio 1 dieną, „Luminor“ pradės savo veiklą su nauja vadovų komanda iš šešių skirtingų šalių, jai vadovaus Erkki Raasuke, „Luminor Group“ vykdomasis direktorius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų