REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol „Ryanair“ patiria sunkumus rasdami pakankamai pilotų, jog galėtų vykdyti skrydžius, „Wizz Air“ suskubo paskelbti, kad visame bendrovės tinkle pradės didžiausią talentų įdarbinimo kampaniją savo veiklos istorijoje.

Kol „Ryanair“ patiria sunkumus rasdami pakankamai pilotų, jog galėtų vykdyti skrydžius, „Wizz Air“ suskubo paskelbti, kad visame bendrovės tinkle pradės didžiausią talentų įdarbinimo kampaniją savo veiklos istorijoje.

REKLAMA

Šį trečiadienį Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ pranešė, kad planuoja atšaukti dar daugiau skrydžių, kas paveiks apie 400 tūkst. keleivių. Kompanija teigimu, dabar vykdomas skrydžių atšaukimo planas bus pratęstas iki kovo vidurio dėl problemų susijusių su pilotų stygiumi.

Tad konkurencija tarp aviakompanijų dėl pilotų dar labiau didėja.

Tuo tarpu 13 metų veikianti aviakompanija „Wizz Air“ paskelbė, kad per artimiausius metus sukurs beveik 1300 naujų tiesioginių darbo vietų, iki 2018 m. pabaigos prie dabartinės orlaivių bazės prijungiant 21 naują „Airbus“ A320 ir A321 orlaivį, priskaičiuojant 11 naujų bendrovės orlaivių, pristatytų dar 2017 m. „Wizz Air“ komandą iki 2018 m. pabaigos sudarys daugiau nei 4500 darbuotojų. Taip pat oro linijų bendrovė planuoja iki 2024 metų padvigubinti savo turimą orlaivių bazę iki daugiau nei 160 orlaivių. 

Nuo dabar iki 2018 m. pabaigos daugiau nei 25-iose Europos šalyse ir už žemyno ribų vyks 400 „Wizz Air“ talentų atrankos sesijų, skirtų pilotams ir orlaivio salono įgulos nariams įdarbinti. Lietuvoje pirmoji įgulos narių atrankos sesija įvyks spalio 2 d. Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

„Iki 2024 m. planuojame dvigubai išplėsti orlaivių bazę ir taip suteikti esamiems bei naujiems darbuotojams dar daugiau karjeros galimybių didžiausioje žemų sąnaudų oro linijų bendrovėje Centrinėje ir Rytų Europoje, – sako skrydžių operacijų vadovas József‘as Ujhelyi‘as. – „Wizz Air“ didžiuojasi savo mokymo programa, karjeros galimybėmis, patogiu pamainų tvarkaraščiu bei įsimintina darbo aplinkos patirtimi. Iki 2018 m. pabaigos bendrovės viduje bus sukurta daugiau nei 1300 naujų darbo vietų, tad visus norinčius „skristi“ karjeros laiptais aviacijos srityje kviečiame dalyvauti vienoje iš 400 mūsų talentų atrankos sesijų.“

REKLAMA

Vykdydama #IamWIZZcrew kampaniją, „Wizz Air“ siekia palengvinti kelią visiems, norintiems sužinoti daugiau apie karjeros galimybes „Wizz Air“, pačią aviakompaniją bei apskritai karjerą aviacijoje – tiesiogiai iš „Wizz Air“ darbuotojų. Jau dabar galima rasti tūkstančius nuotraukų ir įrašų įvairiuose socialinės medijos kanaluose, kur entuziastingi įgulos nariai dalijasi savo aistra aviacijai.

„Wizz Air“ visiems savo pilotams, greta  kompensacijų ir specialių išmokų, siūlo ir keletą galimų darbo modelių: bendrovės orlaivių kapitonai gali naudotis plačiu 550 maršrutų tinklu ir persikelti į bet kurią iš 28 bendrovės bazių, esančių 15-oje Europos šalių. 

Atrinktiems kandidatams į „Wizz Air“ orlaivių kabinų įgulos narius bus suteikti mokymai, apranga ir galimybė dirbti jų gyvenamajame mieste, naudojantis plačiu aviakompanijos tinklu keliaujant Europoje ir už jos ribų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų