REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt auga sparčiausiai tarp mobiliųjų įrenginių naudotojų ir vis labiau įsitvirtina trečiojoje vietoje.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt auga sparčiausiai tarp mobiliųjų įrenginių naudotojų ir vis labiau įsitvirtina trečiojoje vietoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gemius Baltic“ duomenimis, sausio mėnesį portalas sulaukė daugiau nei 444 tūkstančių vartotojų naršančių mobiliaisiais įrenginiais, beveik 13% daugiau nei 2015 m. gruodį.

REKLAMA

Tarp vartotojų, naujienas skaitančių kompiuteriuose, tv3.lt išlieka vienu iš populiariausių portalų Lietuvoje, o iš didžiojo ketverto tv3.lt irgi augo sparčiausiai – 4,6%.

Vaizdo transliacijos

„Gemius Baltic“ atliekamo „Gemius Stream Audience“ duomenimis, sausio mėnesį iš visų vaizdo platformų daugiausiai laiko vartotojai, besinaudojantys kompiuteriais, ir toliau leido su interneto televizija TV3 Play. Laikas praleistas žiūrint TV3 Play kompiuteriuose išaugo daugiau nei 6% iki 3:19:09. TV3Play turinys ypač sudomino naršančius mobiliaisiais įrenginiais – unikalių vartotojų skaičius išaugo net 138 % .

REKLAMA
REKLAMA

Portalo tv3.lt įdomiausi gruodžio mėn. projektai

2016 m. sausio mėn. tv3.lt pasiūlė ypatingą naujieną Lietuvos gyventojams – galimybę nemokamai žiūrėti profesionaliai lietuviškai įgarsintus filmus internete. Daugumą tv3.lt siūlomų filmų sukūrė vienos garsiausių pasaulio kino studijų: „Walt Disney“, „NBC Universal“, „20th Century Fox“, „Paramount“.

Sausio mėn. tv3.lt pristatė itin aktualų projektą „Lietuva ir PASAULIS 2016“ apie prognozes ir svarbiausius įvykius iš įvairių gyvenimo sričių – politikos, verslo, ekonomikos, energetikos, socialinės politikos, sporto, pramogų. Apie visa tai – tiesiai iš šių sričių lyderių lūpų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pagerbiant Lietuvos nepriklausomybę portale tv3.lt sausio pabaigoje startavo projektas „Šimtmečio įvykiai“. Atrinkome pačius svarbiausius ir reikšmingiausius įvykius lietuvių tautai per pastarąjį šimtmetį.

Šiemet tv3.lt portalo lankytojų laukia ir daugiau naujų projektų: tv3.lt toliau išliks geriausiu televizijos ir interneto turinio sinergijos pavyzdžiu su žinomais ir visų pamėgtais veidais priešakyje.

Primename, kad praėjusių metų paskutinį ketvirtį buvo pristatyta tv3.lt mobili aplikacija, skirta Android ir iOS įrenginiams. Aplikacijas galima parsisiųsti čia:

https://itunes.apple.com/tt/app/tv3.lt/id1044605360?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev.idap.tv3it

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų