REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Elektroninių parduotuvių nuomos paslaugų lyderė Lietuvoje „Getshopin.lt“ po starto Nigerijos ir Lietuvos rinkose trečiadienį Lietuvos prekybininkams atvėrė Latvijos rinką – parduotuvių aplinka buvo išversta į latvių kalbą, į sistemą integruoti visi Latvijos bankai, bendradarbiaujama su siuntų tarnybomis. Iki vasaros pradžios ketinama suteikti galimybę elektroninių parduotuvių nuomos paslaugomis naudotis ir Latvijos gyventojams.

REKLAMA
REKLAMA

„Matydami dažnus Lietuvos prekybininkų skundus, kad Lietuva yra maža rinka su didele konkurencija, nusprendėme suteikti jiems galimybes išplėsti potencialių klientų ratą. Nuo trečiadienio parduotuvių savininkams pasiūlėme visas reikalingas funkcijas norint pradėti prekiauti Latvijos rinkoje. Taip pat ruošiame sistemos atnaujinimą Latvijai, kad kiekvienas Latvijos gyventojas galėtų žengti į elektroninę prekybą“, – sakė bendrovės vadovas Andrius Čepkus.

REKLAMA

„Verslo angelų fondo I“ investiciją pritraukusio projekto vadovas sakė, kad Lietuva elektroninės prekybos rinkos dydžiu lenkia Latviją, pirmaujama tiek elektroninių parduotuvių skaičiumi, tiek pirkėjų skaičiumi, tiek jų vidutiniu išleidžiamu krepšeliu. Todėl Latvijos rinka lietuviams yra neišnaudota niša. „Skaičiuojama, kad vidutiniškai vienas Lietuvos gyventojas internete per metus išleidžia apie 800 eurų, tai 40 proc. daugiau nei vienas Latvijos gyventojas, bet ir pasiūla bei konkurencija Lietuvos rinkoje yra gerokai didesnė. Latvijoje konkurencija mažesnė, produkcijos kainos internete aukštesnės – todėl Latvijos rinka turi didelį potencialą ir turi puikias sąlygas Lietuvos prekybininkų plėtrai“, – sakė bendrovės vadovas A.Čepkus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, įvairių tyrimų duomenimis, elektroninė prekyba vien Šiaurės šalių rinkose auga po bent 10 proc. kasmet, o Baltijos šalys turi didžiausią potencialą. Pavyzdžiui, kad Norvegijoje vienas gyventojas per metus išleidžia apie 2500 eurų, Suomijoje – apie 2000 eurų, tai 2-3 kartus daugiau nei Lietuvoje.

„Getshopin.lt“ šiuo metu Lietuvoje teikia paslaugas daugiau nei 500 aktyvių elektroninių parduotuvių, Nigerijoje – daugiau nei 1,5 tūkst. Į sistemos atnaujinimus šiemet buvo investuota daugiau nei 40 tūkst. eurų. Bendrovės akcininkais, verslo angelais praėjusių metų pabaisoje tapo IT srities profesionalai: Tomas Parnarauskas, vadovaujantis įmonei „NOD Baltic“, kuri specializuojasi programinės įrangos platinime, ir įmonės „Asseco Lietuva“, teikiančios IT sprendimus, plėtros direktorius Evaldas Drąsutis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Getshopin.lt“ (anksčiau veikusi prekės ženklu „Shopinn“) įkurta 2013 metais. „Getshopin.lt“ technologijų ir interneto verslo specialistų komanda 2015 metais ketina toliau ieškoti naujų rinkų ir tobulinti e-parduotuvių kūrimo ir valdymo platformą. Įmonė siūlo profesionalią e-parduotuvių kūrimo ir valdymo platformą, dizaino, serverių ir kitus techninius sprendimus, kurių reikia norint turėti profesionalią el. parduotuvę.

Išsamiau apie GETSHOPIN.LT

„GETSHOPIN.LT“ įkurta 2013 metais. Technologijų ir interneto verslo specialistai susibūrė į komandą su viena vizija – padaryti e-komercijos verslą lengvą, malonų ir prieinamą kiekvienam. Mes vystome profesionalią e-parduotuvių kūrimo ir valdymo platformą, dėl kurios kiekvienas norintis turėti el. prekybos verslą – gali tai padaryti greitai, patogiai ir be rizikos. Trumpai tariant – mes suteikiame profesionalią el. parduotuvę kiekvienam norinčiam. Viskas ką Jums reikia turėti tai produkcija, kuria prekiausite. Mes pasirūpinsime profesionalia sistema, dizainu, serveriais ir kitais techniniais niuansais, kurių reikia norint turėti profesionalią el. parduotuvę. Be viso to, su „Getshopin.lt“ savo el. komercijos verslą galite vystyti ir nemokamai. „Getshopin.lt“ nominuotas šių metų LOGIN apdovanojimuose metų eksporto nominacijoje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų