REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausybė atsisakė galimybės pamažu liberalizuoti darbo santykių reguliavimą, tikėdamasi, kad esminiai pakeitimai jau gegužę pasieks Seimą. Tačiau ūkio ministras nemano, kad Darbo kodeksą pavyks pakeisti taip greitai.

REKLAMA
REKLAMA

„Vienas iš pagrindinių investuotojų priekaištų ir aspektų, dėl ko yra apsunkinamas užsienio investicijų atėjimas į Lietuvą, yra nelankstus darbo santykių reguliavimas. Šią problemą investuotojai laiko pagrindine. Aš sutinku, suprantu, kad reikia iš esmės keisti Darbo kodeksą ir labai sveikinu Socialinės apsaugos ir darbo ministeriją, einant šita linkme, bet vistik aš nesu toks optimistas, kad Darbo kodeksas taip lengvai ir greitai judės“, - Vyriausybės posėdyje sakė Evaldas Gustas.

REKLAMA

Vyriausybė trečiadienį pritarė tik parlamentaro Remigijaus Žemaitaičio pasiūlytų Darbo kodekso pakeitimų tikslui lanksčiau reguliuoti darbo laiką, tačiau pačių pakeitimų nesvarstė.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija antradienį pristatė mokslininkų siūlomą projektą, kuris pakeistų darbo santykių reglamentavimą.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų