REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandinavų kapitalo bendrovės SSAB statybų padalinys „Ruukki Construction“ toliau plečia klientų aptarnavimo tinklą: šių metų kovo 5 dieną Šiauliuose duris atvėrė naujas stogų prekybos ir paslaugų centras „Ruukki Express“.

Skandinavų kapitalo bendrovės SSAB statybų padalinys „Ruukki Construction“ toliau plečia klientų aptarnavimo tinklą: šių metų kovo 5 dieną Šiauliuose duris atvėrė naujas stogų prekybos ir paslaugų centras „Ruukki Express“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir kiti, Lietuvoje ir daugelyje Europos šalių jau veikiantys „Ruukki Express“ centrai, naujasis stogų centras aptarnaus tiek privačius klientus, tiek statybų profesionalus, išsiskirs erdvia prekybos sale, kurioje eksponuojami ne tik produkcijos pavyzdžiai, bet ir pagrindiniai stogo mazgai su pjūviais. Dabar regiono žmonės stogų medžiagas galės įsigyti kur kas greičiau. Be to, dideliame produkcijos sandėlyje telpa didelis stogo prekių asortimentas, vadinasi, pirkėjai tikrai ras tai, ko jiems reikia. Beje, „Ruukki Express“ centrų koncepcija ir yra tokia – prekybai pateikti visas būtinas prekes stogams dengti: įvairias stogo medžiagas, stoglangius, plėveles, saulės šilumos kolektorius ir net stogdengiams skirtus profesionalius įrankius. Apsiperkant iš vienų rankų užtikrinama sklandi statybos darbų eiga, sutaupoma laiko ir energijos.

REKLAMA

„Nesvarbu, ar tai būtų tinkamai ir greitai savo darbą siekiantis atlikti stogdengys, ar tiesiog nauju stogu norintis džiaugtis, bet nežinantis, nuo ko pradėti žmogus, profesionalios konsultacijos, didelis medžiagų pasirinkimas – tai garantija, kad gausite tai, ko ieškote. Kai viskas įsigyjama iš vieno prekybos centro, mažiau klausimų kyla ir dėl garantijos, stogo elementų tarpusavio suderinamumo. Be to, tokie centrai Lietuvoje veikia ir kaip žinių vieta statybininkams, partneriams bei architektams. Pasinaudojant ekspoziciniais stendais galima gyvai susipažinti su naujausių stogo medžiagų ir priedų savybėmis, montavimo ypatumais, pasidalyti patirtimi. Čia nuolat organizuojami teoriniai ir praktiniai mokymai stogdengiams ir kitiems statybų profesionalams“, – teigė Marius Eidukonis, „Ruukki Lietuva“ verslo vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Ruukki“ yra plieno gaminių gamintojas, centre siūlomi ne vien aukštos kokybės plieniniai stogai, bet ir kitų gamintojų čerpių, bituminiai ar kt. stogai. Dažnai užsakovas pageidaujamą gaminį gauna tuojau pat – tiesiog iš lentynos prekybos salėje ar sandėlio. Didelio sandėlio atsargos yra nuolat papildomos įvairių spalvų lietaus nuvedimo sistemomis, stogų saugos elementais, įvairių spalvų ir dangų lygia skarda, stogo plėvelėmis ir kt.

Naujasis, Šiaulių „Ruukki Express“ stogų prekybos ir paslaugų centras įsikūrė naujame pastate, patogiai pasiekiamoje vietoje – Metalistų g. 8E, tel. (41) 52 00 80.

Daugiau informacijos apie stogo dangas, lietaus nuvedimo sistemas, stogo saugos elementus ir kitus stogo priedus bei kitų „Ruukki Express“ centrų kontaktinius duomenis rasite interneto svetainėje www.ruukkistogas.lt arba paskambinę į centrinį biurą tel. (8 5) 232 2315.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų