REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Margarita PŪDŽIUVIENĖ

Kas nenorėtų per savaitę darbe pasirodyti tik dvi valandas ir mėnesio pabaigoje pats sau „išsirašyti“ 1000 litų (290 eurų) atlyginimą? Tokį gauna naujasis garažų bendrijos „Aušra“ pirmininkas Ovidijus Misevičius. Vos įžengusiam į naują postą jaunam vyrui imtis perversmo ranka nesudrebėjo: dar tą pačią dieną, kai buvo išrinktas pirmininku, jis atleido sargus teigdamas, kad taip – taupiau.

REKLAMA
REKLAMA

Sargų nėra, o mokėti už juos reikia?

„Bendrijos garažų kontoroje O.Misevičius pasirodo į savaitę tik 2 val. (šeštadienį nuo 10 iki 12 val.). Šis darbo laikas yra iškabintas ir garažų kontoros lange. Už šį 2 val. darbą į protokolą yra įsirašęs 1000 Lt/mėn. atlyginimo. Jeigu jis dirbtų kaip visi dirbantieji 8 val., pagal idėją jo atlyginimas išaugtų iki 12000 Lt/mėn.“, – redakcijai adresuotame laiške rašo bendrijos nariu prisistatęs Edmundas Blažys.

REKLAMA

Vyras bendrijos teritorijoje turi garažą. E.Blažio pasakojimu, vos pradėjęs dirbti pirmininkas atleido du sargus. E.Blažį ir kitą garažų bendrijoje „Aušra“ garažą turintį tauragiškį Petrą Kasminą piktina tai, kad sargai buvo atleisti tuo metu, kai už jų darbą mokestis jau buvo surinktas.

– Juk mes mokame už metus iš anksto. Sargus jis atleido birželį. Juk negalima atleisti laikotarpiu, už kurį jau esame sumokėję, – telefonu svarstė P.Kasminas.

Redakcijoje apsilankęs E.Blažys rodė Tauragės miesto garažų eksploatavimo bendrijos „Aušra“ pranešimą dėl tikslinių mokesčių mokėjimo 2014 metams. Pranešime tarp septynių išvardytų mokesčių buvo įtrauktas ir 80-ies litų „Etatinių darbuotojų darbo užmokestis“ bei 25 litų „Mokestis „Sodrai“. Iš viso bendrijos nariams metinis tikslinis mokestis yra 155 litai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų