REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje ir Latvijoje maitinimo paslaugas teikianti įmonė „Kretingos maistas“ trečius metus iš eilės pripažįstama viena stipriausių šalyje. Šiais metais įmonei suteikti net du sertifikatai - „Stipriausi Lietuvoje 2014“ ir „Stipriausi Lietuvoje vadovai 2014“. Šias nominacijas, kurios patvirtina įmonių ir jų vadovų patikimumą, nuo 2011 metų kasmet steigia kredito biuras „Creditinfo“.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuolatinis susitelkimas į tikslą - teikti sveiką ir kokybišką maistą, yra mūsų darbo pagrindas“, - tvirtina VšĮ „Kretingos maistas“ direktorė Alisa Norkuvienė, kurios valdoma įmonės kasdien pamaitina apie 60 tūkstančių vaikų bei suaugusiųjų.

REKLAMA

Kredito biuro „Creditinfo“ vertinamos ir nominuojamos įmonės turi atitikti aukštus reikalavimus. Svarbiausias vertinimo kriterijus suteikiant „stipriausiųjų“ sertifikatus – įmonės mokumo reitingas. Pasak nominacijos steigėjų, įmonių mokumas yra daugiau nei įmonės finansinė padėtis. Moki įmonė ta, kuri suderina palankius savo finansinius rezultatus su pagarba tiekėjams ir kitiems verslo partneriams, geba ir nori valdyti atsiskaitymo procesus.

REKLAMA
REKLAMA

„Investuojame ne tik į plėtrą, darbuotojų mokymus ar kokybiškos paslaugos užtikrinimą. Didelį dėmesį skiriame sveikos gyvensenos ir mitybos įgūdžių formavimui. Nemažą dalį savo pajamų skiriame valgyklų renovacijai, remiame bendruomenių projektus“, - sakė A. Norkuvienė.

VšĮ „Kretingos maistas“ pirmieji Lietuvoje mokykloms pasiūlė ekologišką maitinimą. Šiuo metu mokyklose įmonė su partneriais diegia atsiskaitymo elektronine kortele sistemą, kuri ne tik užtikrina vaikų saugumą, bet ir leidžia jų tėvams ar globėjams formuoti tinkamus valgymo įgūdžius, matyti, ką valgo jų vaikas kasdien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu „Kretingos maistas“ tiekia maistą darželiams, mokykloms, ligoninėms, globos ir verslo įtaigoms įsikūrusioms 33 Lietuvos ir 15 Latvijos savivaldybių. Čia dirba daugiau nei 700 darbuotojų. 13 metų sėkmingai veikianti įmonė įtraukta ir į Valstybinės mokesčių inspekcijos sudarytą Lietuvos viešojo maitinimo paslaugų tiekėjų, kurie valstybei sumoka daugiausiai mokesčių, dešimtuką.

 

Užs. nr. 4895_1  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų