REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dažnas piniginėje turime įvairiausių kortelių, kurios nusako mūsų lojalumą tam tikriems prekės ženklams ar prekybos vietoms. Pateikti jas atsiskaitant jau tapo įprasta, tačiau ar tikrai išnaudojate visas prekybos tinklų teikiamas galimybes?

Dažnas piniginėje turime įvairiausių kortelių, kurios nusako mūsų lojalumą tam tikriems prekės ženklams ar prekybos vietoms. Pateikti jas atsiskaitant jau tapo įprasta, tačiau ar tikrai išnaudojate visas prekybos tinklų teikiamas galimybes?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pavyzdžiui, prekybos tinklas „IKI“ savo pirkėjams šalia lojalumo kortelių siūlo ir daug įvairiausių privilegijų. Tai ir senjorų dienos antradieniais, žuvies diena ketvirtadieniais, specialaus leidinio „Savaitėlė“ nuolaidų pasiūlymai kiekvienai savaitei ir dar daug kitų pirkėjams naudingų pasiūlymų. Šįkart mūsų siekis – parodyti, kuo kiekvienam „IKI“ pirkėjui gali būti naudingas „Savaitėlės“ leidinys.

REKLAMA

„Savaitėlėje“ – tik naudingi pasiūlymai

Prekybos tinklo „IKI“ pirkėjai kiekvieną savaitę gali rinktis iš specialių „Savaitėlės“ pasiūlymų, kurie aprėpia ne tik kasdienius pirkinius, tačiau ir prabangesnes prekes jūsų šventėms ar jaukiam vakarojimui su antrąja puse. Taip pat čia visuomet galima rasti buitinės chemijos prekių, produktų augintiniui ar laisvalaikiui. Tai, kad į pirkinių krepšelį rinkdamiesi „Savaitėlės“ produktus sutaupysite, galima patikrinti paprastu eksperimentu.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip moterims kasdien ramybės neduoda klausimas, ką apsirengti, taip ne vienam mūsų laukiant svečių kyla klausimas – kuo gi juos pavaišinti. Prekybos tinklo „IKI“ kulinarai dalinasi receptu, kurio gaminimui rinkdamiesi šios savaitės „Savaitėlės“ akcijų produktus, galėsite ne tik nustebinti svečius, tačiau ir sutaupyti. O kadangi svečių vizitas neatsiejamas nuo deserto, naudodamiesi tuo pačių akcijų leidinuku parengėme desertinių pirkinių sąrašą. Vėlgi, vadovaudamiesi juo ne tik išvengsite galvos skausmo svarstant, kuo pavaišinti svečius, bet ir sutaupysite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sūrio, kumpio ir makaronų apkepas

Patiekalui paruošti jums reikės: 2.5 stikl. makaronų, 60 g sviesto, 0.3 stikl. miltų, 2 stikl. pieno, 1.5 stikl. tarkuoto fermentinio sūrio, 150 g virto kumpio arba karštai rūkytos mėsytės, petražolės, 10 g kitų prieskonių pabarstymui.

Šių ingredientų pakanka aštuoniems žmonėms pavaišinti. Tačiau jei jūsų svečių bus mažiau, ne bėda – likusią patiekalo dalį galima įsidėti į darbą.

Paruošimas

Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Dideliame sūdyto vandens puode, laikydamiesi pakuotės rekomendacijų, išvirkite makaronus. Keptuvėje išlydykite sviestą ir kai jis pradės putoti – suberkite miltus. Maišydami virkite dar 30 sekundžių. Nuimkite nuo viryklės ir supilkite pusę pieno – maišykite, kol sutirštės. Tada supilkite likusį pieną ir labai gerai išmaišykite. Vėl dėkite ant viryklės ir maišydami mediniu šaukštu virkite 3 minutes, kol padažas sutirštės. Įmaišykite stiklinę tarkuoto sūrio. Pagardinkite druska ir pipirais. Nukoškite makaronus ir vėl sudėkite į puodą. Suberkite susmulkintus kumpį ir petražoles. Sumaišykite su paruoštu padažu. Sudėkite makaronus į kepimo indą ir užbarstykite likusiu sūriu. Kepkite orkaitėje 25-30 minučių, kol viršus gražiai apskrus. Padalinkite į 8 griežinėlius ir patiekite. Galima valgyti ir šaltą. Skanaus!

REKLAMA

Kiek visa tai kainavo?

Kiek sutaupome pirkdami „Savaitėlės“ prekes? Pirkdami „IKI“ parduotuvėse „Savaitėlės“ akcijoje dalyvaujančias prekes makaronų apkepui pagaminti sutaupysite 5,58 Lt. Tuo tarpu desertui patiekti sutaupote net 10,50 Lt. Tad iš viso sutaupote 16,08 Lt. Pasirinkę „Savaitėlės“ produktus galite pagaminti pačių įvairiausių patiekalų, todėl kitąkart pritrūkus idėjų – tiesiog žvilgtelėkite į šį leidinuką!  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų