REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

V. Sutkus: sutarėme, kad per vieną naktį mokestinių įstatymų valdžia nekeis

Veslininkai ir Seimo Darbo partijos frakcija pasirašė bendradarbiavimo sutartį

Trečiadienį Seime buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp Lietuvos verslo konfederacijos ir Darbo partijos.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirašydamas sutartį darbo partijos frakcijos seniūnas Vytaautas Gapšys sakė, kad bendradarbiavimas su versl oatstovais įgauna naują kokybinį lygį.

REKLAMA

,,Mes siekiame vieno bendro tikslo – Lietuvos ekonomikos augimo, žmonių gerovės kėlimo. Verslas dirbdamas ir uždirbdamas pinigus, mes kurdami sąlygas.(...) Todėl šis sutarties, kuri apima įvairias sritis, tiek mokesčių, tiek sveikatos apsaugos, švietimo, energetikos ir kitas, pasirašymas manau, yra visapusiškas noras parodyti, kad esame nusiteikę draugiškai ir galime rasti bendrus sutarimus, kurie yra naudingiausi Lietuvai”, – sakė V. Gapšys.

REKLAMA
REKLAMA

Jis taip pat sakė, kad iniciatyvą pasirašyti susitarimą parodė Lietuvos verslo konfederacija, o pasirašyta sutartis ,,sukurs gerą platformą ateityje priimti teigiamus sprendimus Lietuvos ūkiui”

Lietuvos verslo konfederacijos prezidento Valdo Sutkaus teigimu, pasirašyta sutartis svarbi abiems pusėms.

,,Valstybė gali ir turi klestėti tada, kai yra dialogas tarp verslo, valdžios, visuomeninių organizacijų, profesinių sąjungų, kultūros švietimo ir kitų. (…) Tik partnerystė, dialogas veda mus į priekį”, – sakė V. Sutkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu, abi šalys sutarė, kad vyks nuolatinės konsultacijos, Seimo nariai įsipareigojo dalyvauti verslo renginiuose, susitikti su verslo bendruomene, pristatyti teisėkūros iniciatyvas. ,,O mes savo ruožtu įsipareigojame keistis turima informacija, dalyvauti Seimo komitetų posėdžiuose. (…) Mes kaip socialiniai partneriai manome, kad teisinga įsigilinti į įvairias nuomones, išklausyti aktyviosios visuomenės dalies, kuri kuria BVP, nuomonę, moka mokesčius, nes jeigu ekonomika klestės, verslas eis į priekį, mokės mokesčius, nuo to bus geriau visiems”, – sakė V. Sutkus.

Jis pabrėžė, kad verslui labai svarbus yra mokestinių įstatymų stabilumas, todėl buvo sutarta, kad ,,bus vengiama kokių nors radikalių pokyčių, kad štai per vieną dieną ar per vieną naktį būtų pakeisti mokestiniai įstatymai”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų