REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besitęsiant įtemptai situacijai Izraelyje, Vengrijos oro linijų bendrovė „Wizzair“ nusprendė pratęsti skrydžių nutraukimą į Tel Avivo Ben Guriono oro uostą iki liepos 24 dienos vidurnakčio.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienio skrydis iš Vilniaus į Tel Avivą taip pat atšaukiamas, pranešė „Wizzair“ atstovas.

REKLAMA

„Dėl nestabilios situacijos „Wizzair“ nusprendė pratęsti skrydžių sustabdymą į Tel Avivo Ben Guriono oro uostą iki ketvirtadienio vidurnakčio“, - BNS patvirtino „Wizzair“ komunikacijos vadovas Danielis De Carvalho (Danielis De Karvalcho).

Jo teigimu, skrydžių saugumas lieka pagrindinis oro linijų kompanijos prioritetas, o bilietų grąžinimo „Wizzair“ klausimą spręs atskirai su kiekvienu klientu.

„Wizzair“ jau buvo sustabdžiusi skrydžius 24 valandoms ir į Tel Avivo oro uostą neskrido trečiadienį, liepos 23 dieną. Tądien skrydžių iš Lietuvos nebuvo, tačiau antradienį, liepos 22 dieną, lėktuvas iš Vilniaus skrido pagal planą.

REKLAMA
REKLAMA

Skrydžių stabdymas į Izraelį buvo pradėtas paaštrėjus santykiams tarp Izraelio ir Gazos ruožo, kontroliuojamo teroristinės organizacijos „Hamas“ bei Izraeliui pradėjus karinę intervenciją Gazoje praėjusį penktadienį.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų