REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Mokėjimų platforma Mokėjimai.lt įdiegė finansų įstaigos „General Financing“ pirkimo išsimokėtinai internetu realiu laiku sistemą. Ji leidžia prekes internetu išsimokėtinai įsigyti net ir nedidelėse elektroninėse parduotuvėse ir tai padaryti galima nesitraukiant nuo kompiuterio.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „General Financing“ generalinio direktoriaus Konstantino Balakino, bendrovės pirkimo išsimokėtinai internetu realiu laiku sistema yra unikali ir neturinti analogų Baltijos šalyse.

REKLAMA

„Pirkdami prekę išsimokėtinai ne paprastoje parduotuvėje, o internetu, žmonės sutaupo daug laiko, - teigia K. Balakinas. - Nuo šiol šią galimybę Mokėjimai.lt dėka turės bent 400 elektroninių parduotuvių pirkėjų. Artimiausiu metu šis skaičius dar augs.“

„Mintis apie tokią galimybę brendo seniai, tačiau reikėjo patikimų ir operatyviai dirbančių partnerių. Susitarus su „General Financing“ unikali galimybė pirkti internetu buvo įgyvendinta greitai“, - sako platformą Mokėjimai.lt administruojančios įmonės „EVP International“ generalinis direktorius Kostas Noreika.

REKLAMA
REKLAMA

Pirkti išsimokėtinai internetu realiu laiku per „General Financing“ sistemą bus galima įsigyjant prekių už 250 ir daugiau litų, pasirinkus šį mokėjimo būdą.

Pirkimo išsimokėtinai sandoris sudaromas elektroniniu būdu internetu, nereikės papildomai skenuoti ir siųsti jokių dokumentų.

„General Financing“ statistika rodo, kad šiuo metu išsimokėtinai internetu žmonės dažniausiai perka kompiuterinę įrangą - 34 proc. pirkusiųjų įsigijo būtent tokias prekes. 31 proc. skolinosi vaizdo ir garso technikai įsigyti, 15 proc. – mobiliems telefonams. Rečiau išsimokėtinai internetu buvo įsigyta buitinės technikos ar kitų prekių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų