REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų gegužės pradžioje buvo pristatyta “DSV Daily Pallet” – paslauga, kuri užsakovams leidžia krovinius kelių transportu išsiųsti bet kurią dieną ir pasirinkti konkrečią jų pristatymo į bet kurią Europos vietą datą.

REKLAMA
REKLAMA

Naudojantis „DSV Daily Pallet“ sistema galima siųsti bet kokio tipo į paletes grupuojamus krovinius nuo 35 kilogramų iki 3,5 tonos.

REKLAMA

Prieš įdiegdama naująją paslaugą „DSV“ grupė Europoje atliko savo klientų apklausą, kurios metu daugiau kaip 1300 bendrovės užsakovų iš 21-os šalies nurodė jiems aktualiausius krovinių gabenimo aspektus. Dėl to „DSV Daily Pallet“ padeda įmonėms spręsti iš karto kelias esmines su transportavimu susijusias problemas. “Atsižvelgdami į vertingas mūsų klientų įžvalgas sukūrėme paslaugą, kuri padeda spręsti problemas, su kuriomis susiduria mūsų klientai. Tokie “DSV Daily Pallet” principai, kaip planavimas, lankstumas ir gabenimų dažnumas padeda mūsų klientams išlaikyti verslo pagreitį.” – sako DSV Transport generalinis direktorius Kim Bartholdy.

REKLAMA
REKLAMA

Krovinių surinkimas ir išgabenimas tą pačia dieną Užsakymus pateikiant internetu sutaupoma laiko, o galimybė kasdien išsiūsti siuntinius reiškia, kad transportavimas gali būti tiksliai suderintas su gamyba arba kitais įmonės vidaus procesais. Užsakant paslaugą pasirenkama konkreti pristatymo data, o tai reiškia, kad siunta gavėją tikrai pasieks sutartu laiku. Be to, sutrumpėja gabenimo laikas, nes visos siuntos pristatomos per „DSV“ centrinius logistikos sandėlius šalia Štutgarto Vokietijoje. Įmonės viduje sistema įdiegta 2011 metais ir per pastaruosius 18 mėnesių pasiteisino. “Šis darbo modelis siūlo mūsų klientams stiprų ir patikimą gabenimą tinkle, kur kroviniai surenkami kasdien ir pristatomi laiku visoje Europoje,” – priduria Kim Bartholdy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pridėtinę vertę kuriančios paslaugos

„DSV Daily Pallet“ pristatymas šių metų gegužės mėnesį yra tik pradžia. Siūlydama standartines paslaugas, tokias, kaip lengvas užsakymas internetu, kasdienis surinkimas ir išgabenimas, pristatymas laiku, pristatymas į bet kurį Europos tašką ir daug kitų, „DSV Transport“, gali jau dabar paskelbti, kad artimoje ateityje „DSV Daily Pallet“ pasiūlys rinkai ir daugiau pridėtinę vertę kuriančių paslaugų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų