REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsiųjų Londono taksi gamyba per artimiausias savaites bus atnaujinta, rašo laikraštis "The Telegraph". Bankrutavusią Didžiosios Britanijos kompaniją "Manganese Bronze Holdings" (MBH), gaminusią garsiuosius klasikinius Londono juoduosius taksi, nusipirko Kinijos automobilių gamintoja "Zhejiang Geely" už 11 mln. svarų.

REKLAMA
REKLAMA

MBH padėtis ypač pablogėjo praėjusių metų spalio pabaigoje. Tuomet kompanija buvo priversta atšaukti 400 naujo modelio automobilių TX4 ir pristabdyti jų pardavimus dėl vairo mechanizmo gedimų. Po šių pranešimų gamintojos akcijų vertė nukrito daugiau nei 70 proc. ir kompanija pradėjo ieškoti investuotojų.

REKLAMA

Per artimiausias kelias savaites gamyba bus atnaujinta, rašo laikraštis. "Geely" britų padalinio vadovas Danielis Li (Daniel Lee) pareiškė, kad visos 107 darbo vietos, likusios po atleidimų MFM, bus išsaugotos. Jis taip pat išsakė viltį, kad artimiausiu metu bus sukurta naujų darbo vietų.

D. Li pažymėjo, kad kompanija ketina plėsti ekologiškesnių taksi modelių gamybą, taip pat pardavinėti juos visame pasaulyje. Jis taip pat patvirtino, kad visi 400 taksi, kurie buvo atšaukti spalį dėl vairo mechanizmo gedimų, pataisyti ir bus grąžinti į prekybą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų