REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 22-26 dienomis Valstybinio turizmo departamento iniciatyva Vilniuje vyks didžiausias Lietuvoje tarptautinis turizmo renginys „Baltic Connecting 2012“. Jo tikslas - pritraukti naujų verslo partnerių, populiarinti Lietuvoje teikiamas turizmo paslaugas užsienyje, didinti į Lietuvą atvykstančių turistų skaičių ir formuoti mūsų valstybės, kaip palankios turizmui šalies, įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA

„Baltic Connecting 2012“ renginyje planuojama sulaukti daugiau nei 300 dalyvių, t.y. daugiausia nei kada nors anksčiau. Tarp dalyvių - daugiau nei 150 išvykstamojo turizmo organizatorių iš Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Latvijos, Estijos, Vokietijos, Lenkijos, Jungtinės Karalystės, Suomijos, Švedijos, Norvegijos, Danijos, Belgijos, Nyderlandų, Prancūzijos, Italijos, Ispanijos ir Izraelio, taip pat daugiau nei pusantro šimto Lietuvos atvykstamojo turizmo profesionalų.

REKLAMA

„Tokio masto tarptautinis turizmo renginys Lietuvoje vyksta pirmą kartą. “Baltic Connecting 2012„ metu bus sudarytos puikios sąlygos užsienio turizmo verslo atstovams iš pusantro šimto užsienio šalių susipažindinti su Lietuvoje siūlomomis turizmo galimybėmis bei potencialu, o Lietuvos atstovai atitinkamai galės per optimaliai trumpą laiką ir mažiausiomis sąnaudomis prisistatyti visam būriui turizmo organizatorių iš užsienio ir užmegzti naujus verslo kontaktus,“ - teigia Valstybinio turizmo departamento direktorė dr. Raimonda Balnienė.

REKLAMA
REKLAMA

„Baltic Connecting 2012“ reginio metu vyks ir pažintiniai turai po Lietuvą. Užsienio svečiai galės rinktis teminę ekskursiją po Vilnių ir Trakus „Kelionė per amžius“; kelionę po Lietuvą „Keturios sostinės“ ir jos metu susipažinti su Vilniumi, Kernave, Trakais, Kaunu ir Rumšiškėmis. Taip pat svečiai galės aplankyti Kryžių kalną, Palangą, Klaipėdą bei Neringą kelionėje „Pajūrio perlai“; „SPA ir sveikatinimo turizmas Lietuvoje“ kelionės metu įvertinti Vilniaus, Trakų, Druskininkų ir Birštono potencialą, o pagal programą „Aktyvus ir ekologinis turizmas“ - susipažinti su Vilniaus, Trakų ir Druskininkų siūlomomis šio turizmo segmento galimybėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Spalio 23 d. visi renginio dalyviai praleis kontaktų mugėje Vilniuje. Jos metu užsienio kolegoms bus pristatyta Lietuvos, Latvijos ir Estijos turizmo infrastruktūra, vyks prezentacijos, bus užmezgami dalykiniai kontaktai.

Renginys „Baltic Connecting“ reguliariai vykdavo Latvijoje, kitąmet jis planuojamas Estijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų