REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ –  žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Ir rinkėjai moka meluoti“. Lietuvos rinkėjų požiūris į politikus dažnai būna gana nihilistinis. Jei kuris nors turtingas ir kandidatuoja – vadinasi, prisivogė. Jei neturtingas – vadinasi, eina vogti. Net dalyvaudami anoniminėse apklausose rinkėjai ne visada sako tiesą,  Sociologai prisipažino ir per šiuos rinkimus biją nelauktų paklaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Skandalingos būrėjos pėdsakais seka Interpolas“. Pasirodžius „Balsas.lt savaitės“ publikacijai apie prieštaringai vertinamą žiniuonę Alą Naruševičienę, atsirado žmonių, kurie suteikė duomenų, kad moteris figūruoja juodajame tarptautiniu mastu ieškomų nusikaltėlių sąraše. Iš tikrųjų – kas ji, A. Naruševičienė, pagrindinė herojė grasiausioje pastarojo meto sukčiavimo ir neskaidraus praturtėjimo atvejus tiriančioje Kauno ekonominės policijos pareigūnų byloje? Kokia buvo Alos praeitis, kokioje aplinkoje ji brendo, kodėl netikėtai pasitraukė į Rusiją? Tai labai svarbūs klausimai, į kuriuos būtina atsakyti siekiant atskleisti tikrąjį su apgavystėmis ir apvalių sumų išviliojimu iš lengvatikių susijusiose istorijose minimos herojės portretą. Tą pabandė padaryti „Balsas.lt savaitė“.

REKLAMA

Gydytojas Vytautas Stonkus įspėja, kad pomėgis gydytis taip nualina imuninę sistemą, kad net peršalimas tampa sunkiai įveikiama liga. Rubrikoje „Savaitės interviu“ skaitykite žurnalistės Indrės Vainalavičiūtės pokalbį su mediku apie lietuvių polinkį gydytis patiems ir apie viso to pasekmes.

Šį rudenį Lietuvoje viešėjo keletas užsienio ekspertų, jie negailėjo gražių ateities prognozių mūsų šaliai. Vieni žadėjo turtus ir galią, kiti gyrė Lietuvos interneto galimybes ir gyventojų sumanumą, treti siūlė mūsų šaliai rinktis laisvosios rinkos kelią. Visi jie kaip susitarę išsakė mintį, kad Lietuva po 20 metų gali būti viena labiausiai klestinčių šalių pasaulyje. Ko vertos šios užsienio ekspertų pagyros? Apie tai skaitykite rubrikoje „Finansai plius“ žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnį „Lietuvai išbūrė turtingos šalies ateitį“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – žurnalistė Elvyra Žvirblienė kalbina aktorę Gražiną Baikšytę. Pirmą knygą spaustuvei atidavusi aktorė tikisi, kad ji nebus paskutinė.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų