REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę „Wizzair“ tapo pirmąją oro bendrove Europoje, kuri apmokestino rankinį bagažą lėktuvuose. Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ informuoja, jog atidžiai seks šio sprendimo pasekmes ir vertins, ar prasminga, ar ne, pristatyti panašų mokestį didesnių gabaritų rankiniam bagažui.

REKLAMA
REKLAMA

Atkreiptinas dėmesys, jog šiuo metu oro bendrovės lėktuvuose rankinis bagažas nėra apmokestinamas. Be to, jei keleivis įsigis bilietą, kai panašus mokestis nėra taikomas, tačiau iki skrydžio jis bus įvestas, už rankinį bagažą papildomai mokėti nereikės.

REKLAMA

Nepriklausoma rinkos ir vartotojų tyrimų agentūra „Airlinetrends.com“ išrinko „airBaltic“ viena iš 10 novatoriškiausių oro bendrovių pasaulyje. Šį įvertinimą oro bendrovė gavo už tokius sprendimus kaip skrydžio metu įsigyti išskirtinio dizaino „Mini Cooper“ automobilį, užsakyti rožių ar skrendant naudotis „iPad“ planšetiniu kompiuteriu. „airBaltic“ taip pat buvo pirmoji oro bendrovė, sukūrusi dviračių nuomos paslaugą „BalticBike“, „BalticTaxi“ paslaugą, o skrendantiems verslo klase pasiūliusi organinio maisto.

Oro bendrovės lėktuvai skrenda į ir iš daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Artimųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų