REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europoje šią savaitę investuotojams rūpės, kada Ispanija galėtų prašyti Europos finansinio stabilumo fondo (EFSF) pagalbos. Tikėtinas scenarijus paaiškės po penktadienį vyksiančio Ispanijos ir Italijos premjerų susitikimo.

REKLAMA
REKLAMA

Rinkos tikisi ekonomikos skatinimo veiksmų Japonijoje

Trečiadienį įvyks Japonijos centrinio banko susitikimas, kur investuotojai lauks sprendimų dėl šalies monetarinės politikos. Rinkos dalyviai tikisi, kad bus paskelbtas kiekybinis ekonomikos skatinimas, taip, kaip šį mėnesį paskelbė kitų didžiųjų ekonomikų centriniai bankai.

REKLAMA

Paaiškės JAV vasaros gamybos rodikliai

Šią savaitę JAV bus skelbiami keli regioninių gamintojų pasitikėjimo indeksai. Pirmadienį sužinosime „Empire Manufacturing PMI“, o ketvirtadienį - „Philadelphia Fed PMI“. Investuotojai tiki, kad rodikliai šiek tiek paaugs, lyginant su liepos mėnesiu, tačiau ir toliau rodys, kad vasarą gamyba JAV mažėjo.

Atsigavimą JAV rodo nekilnojamasis turtas

Trečiadienį JAV skelbs naujų namų statybos ir nenaujų būstų pardavimo rodiklius. Čia nuotaikos turėtų būti šiek tiek geresnės. „Danske“ bankas mano, kad rugpjūčio mėnesį, palyginti su liepa, naujų namų statyba galėjo išaugti net 6 proc. Taigi, nepaisant lėtai atsigaunančios JAV ekonomikos, JAV nekilnojamojo turto rinka rodo atsigavimo ženklus.

Kęstutis Celiešius, „Danske“ banko Finansų maklerio skyriaus vadovas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų