REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Banką „Finasta“ ir bendroves „Finasta Holding“ ir „Snoro lizingas“ įsigis Jungtinėje Karalystėje įsikūręs prekybos bankas „Omada Capital“, atstovaujantis užsienio investuotojų konsorciumui, neįvardintus šaltinius cituoja „eVersus“.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę „Snoro“ kreditorių komitetas paskelbė, kad „Finastą“, „Finasta Holding“ ir „Snoro lizingą“ įsigis vienas investuotojas, kuris buvo išrinktas iš keturių pretendentų.

REKLAMA

Šiuo metu jį vertina Lietuvos bankas.

Kaip skelbia „eVersus“ šaltiniai į bendroves ir banką pretendavo „Finasta“ vadovų komanda, investicinės bankininkystės paslaugų įmonių grupės „Zabolis Partners“ vadovaujančiojo partnerio Alvydo Žabolio suburtas konsorciumas, Estijos finansinio turto valdymo ir investicinės bankininkystės bendrovė „Redgate Capital“ ir „Omada Capital“.

Anksčiau ekonomika.lt rašė, kad „Omada Capital“ save pristato nišiniu Europos investicinės bankininkystės banku, kuris turi du partnerius – Sharamą Shoraką ir Peterį Hellmaną.

REKLAMA
REKLAMA

„eVersus“ Jungtinės Karalystės finansų rinkos dalyviai aiškino, kad tai yra „dviejų žmonių organizacija, kurie daugiausia dirba kaip patarėjai, tačiau kartais taip pat investuoja – kartu su savo klientais“. Tiksliau kalbant, investuodami jie didžiąją dalį pinigų gauna iš klientų ir kartu investuoja savus, pavyzdžiui, 10-30 procentų.

Manoma, kad pirkėją Kreditorių komitetas atskleis šią savaitę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų