REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės savivaldybė informuoja, kad per trečiadienį ir ketvirtadienį išplatinta apie 3,5 tūkstančio Vilniečio kortelių. Naujosios kortelės neturintys keleiviai ir toliau be trukdžių naudojasi viešuoju transportu – iki mėnesio pabaigos galioja rugpjūčiui papildyta senoji e. bilieto kortelė, anksčiau įsigyti popieriniai bilietai galioja iki metų pabaigos, be to, prekybos vietose, kur laikinai nėra galimybės papildyti kortelės, vis dar parduodami vienkartiniai bilietai.

REKLAMA
REKLAMA

„Dauguma keleivių turi vienkartinių bilietų ar rugpjūčiui papildytą mėnesio bilietą, tad laikini nesklandumai jiems įtakos neturi. Be to, ten, kur laikinai neveikia elektroninių bilietų terminalai, parduodami vienkartiniai bilietai. Taip pat gyventojams nebūtina skubėti keisti senųjų kortelių į naująsias – jos bus nemokamai keičiamos iki metų pabaigos. Vis dėlto, diegiant tokio dydžio sistemą ir naują įrangą, tokie laikini sistemos derinimo darbai yra natūralūs ir yra taisomi nedelsiant, todėl atsiprašome gyventojų už patiriamus nepatogumus“, - sako Gintas Bliuvas, „Susisiekimo paslaugos“ direktorius.

REKLAMA

Primename, kad keleiviai, turintys rugpjūčio bilietą, juo gali važiuoti iki mėnesio pabaigos. Tokiems keleiviams naująją Vilniečio kortelę tokiems keleiviams reikės pasikeisti tik rugsėjo pradžioje.

„Kiekvienai naujai sistemai subalansuoti reikia tam tikro laiko, todėl pasirinkome rugpjūčio vidurį sistemai pradėti darbą – šiuo metu yra gerokai mažesnis keleivių srautas, o absoliuti dauguma keleivių yra įsigiję mėnesio ar vienkartinius bilietus. Dirbame didžiausiu įmanomu pajėgumu, kad sistema jau artimiausiu metu pradėtų veikti be nesklandumų. Skyrėme visas pajėgas, kad apmokytume naudotis naująja sistema pardavėjus, nedelsiant reaguojame į kylančius klausimus“, - sako G. Bliuvas.

Atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus apie naujuosius bilietus ir Vilniečio kortelę rasite: www.vilnius.lt/vilnieciokortele.

Kokį bilietą pasirinkti? (nuotr. Balsas.lt)Kokį bilietą pasirinkti? (nuotr. Balsas.lt)

Užs. Nr. 2492

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų