REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslu besidomintys žmonės ir pradantys jauni verslininkai visą liepos mėnesį turės galimybę nemokamai užmegzti naudingus kontaktus ir gauti patarimus įvairiais klausimais Vilniuje vykstančiame susitikimų su patyrusiais verslininkais cikle „Startup Nitro Academy“.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvieno susitikimo metu pradedančių verslų – vadinamųjų „startup’ų“ – nariai ir visi kiti, besidomintys verslumo tendencijomis, turės progą bendrauti su būriu patyrusių verslininkų. Lektoriai į „Startup Nitro Academy“ atkeliauja iš Olandijos, Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Lenkijos, Estijos ir kaimyninės Latvijos.

REKLAMA

Kaip teigia didžiausio Centrinės ir Rytų Europos regione verslo akseleratoriaus „StartupHighway“ vadovas Rokas Tamošiūnas, patyrusių verslininkų patarimai dažniausiai yra būtent tai, ko ir trūksta savo verslą siekiančiam pradėti jaunimui.

„Lietuvoje ir pasaulyje šiandien atsiranda vis daugiau patyrusių verslininkų, kurie yra suinteresuoti ugdyti jaunimo profesionalumą versle. „Startup Nitro Academy“ dalyvaujantys verslininkai yra suinteresuoti padėti išvengti klaidų, pasidalinti žiniomis ir kreipti jaunimo iniciatyvumą versliausiu keliu.“,  – tvirtina R. Tamošiūnas.

Šią savaitę vyks susitikimai su Jonu Bradfordu (Springboard Cambridge & London) ir Andrusiu Purde (Achoo). Kitą savaitę liepos 23 d. su Raičiu Zvejnieks, liepos 24 d. su Amaru Bhavnaniu ir Olegu Pridiuku, ir liepos 25 d. su Berzinu ir Raido Pikkaru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų