REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“  – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Politinė prostitucija“. Jei rinkote į Seimą konkrečios partijos atstovą ir manėte, kad būtent ši jėga geriausiai apgins nacionalinį interesą, esate naivuolis. Iš vienos partijos į kitą linkę bėgioti ne tik pavieniai politikai. Valkatavimą iš vienos partijos į kitą didžioji dalis visuomenės vertina kaip rinkėjų apgaudinėjimą ar politinę prostituciją. Neretai atskyla net frakcijų „gabalai“ ir pasiskelbia naujomis partijomis. Ar įmanoma tai sustabdyti?

REKLAMA
REKLAMA

Savos branduolinės elektrinės Lietuvai nevertėtų statyti. Taip mano garsus branduolinės energetikos priešininkas, Rusijos fizikas Andrejus Ožarovskis. Rubrikoje „Savaitės interviu“ – žurnalisto Andrejaus Surgutanovo pokalbis su A. Ožarovskiu.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“  skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Baltijos aukso kontrabandos keliais“. „Balsas.lt savaitė“ tiria nelegalių gintaro gabenimo kelių per Lietuvą paslaptis.

Kuris NBA krepšininkas vieną ar kitą sezoną yra populiariausias, rodo jo marškinėlių pardavimas. Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“  –  geidžiamiausios NBA žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl geros sveikatingumo paslaugų kokybės ir žemų kainų į Lietuvą plūsta vis daugiau užsienio turistų. Apie tai „Sveikatos“ rubrikoje skaitykite žurnalistės Indrės Vainalavičiūtės straipsnį „Aukso gysla – sveikatos turizmas“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų