REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Investicijų bei verslo aplinka besirūpinanti asociacija Investuotojų forumas apdovanojo daugiausiai per metus prie investicinio klimato gerinimo prisidėjusius verslo įmonių, valstybės institucijų ir žiniasklaidos atstovus. Sprendimus skirti apdovanojimus viešu balsavimu priėmė Investuotojų forumo valdyba.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos metų investuotojo titulą skyrė vienai iš didžiausių Lietuvos gamintojų AB „Lifosa“. Garbingas „Metų investuotojo“ apdovanojimas Kėdainių bendrovei paskirtas už tai, kad „Lifosa“ per 2011 metus įgyvendino net 40 investicinių projektų, kurių bendra vertė sudaro beveik 24 mln. litų.

REKLAMA

Titulą „Atsakinga įmonė 2011“ skyrė bankui „Swedbank“. Titulas „Atsakinga įmonė 2011“ metais „Swedbank“ skirtas už 2011 metais įvykdytus pasiekimus – skaidrią ir atsakingą veiklą, vykdomas socialines ir edukacines iniciatyvas, rūpestį darbuotojais ir aplinka.

Titulas „Metų sprendimas verslui“ skirtas už įstatymų pakeitimus, kurie gerina investicinę aplinką. Investuotojų forumo valdybos nuomone, apdovanojimo nusipelnė mokesčių administravimo įstatymo pakeitimai, numatantys įpareigojančius išaiškinimus bei išankstinius susitarimus dėl mokesčių kainodaros, taip pat – PMV mokesčio lengvatą beviltiškoms skoloms.

„Metų verslo žurnalisto“ titulą nusprendė paskirti televizijos laidos ir interneto portalo „Pinigų karta“ kūrėjui Andriui Tapinui. Investuotojų forumo valdybos nuomone, tokį titulą žurnalistas nusipelnė už gebėjimą pateikti verslo temas visuomenei patrauklia forma. Kartu pagerbta ir visa „Pinigų kartos“ komanda už profesionalumą, objektyvumą ir atliekamais ekonominiais eksperimentais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų